Beton schutting met steenmotief

Wandel jij soms eens voorbij een wel heel oud monument? Eentje waar een ridder zich ook thuis zou voelen? Die stenen gevel vind ik altijd verbazingwekkend, want het ziet er bijzonder robuust en duurzaam uit! Wel, deze betonnen tuinschermen zijn net zo stevig als een middeleeuwse muur! Ze zijn volledig gemaakt uit beton en hebben hetzelfde oppervlak als de gevel van een kasteel. En nu kan je dezelfde uitstraling krijgen voor jouw tuinafsluiting!

Meer weten?

Meer weten?

Welke betonnen tuinafsluiting met steenmotief kies je het best?

Welke betonnen tuinafsluiting je uiteindelijk kiest, hangt volledig af van jouw smaak. Wat betreft stevigheid of dikte is er geen verschil, enkel de vorm van de “stenen” verschilt. Daarnaast kan je kiezen tussen een scherm in een neutrale kleur of een antracietkleur. Hier hou je best rekening welke betonhars je uiteindelijk wilt toevoegen aan het scherm: licht of donker. Wil je een lichtere kleur, dan ga je best voor een betonscherm in de neutrale basistint. Gaat jouw voorkeur toch uit naar een donkere kleur van tuinafsluitingen? Dan zal het gemakkelijker zijn als je antraciet als basis kiest.

 

Daarnaast zijn er ook nog enkelzijdige en dubbelzijdige tuinschermen. Is het scherm enkel voor jouw zicht, dan kies je kiezen voor de enkelzijdige schermen, waar dus maar een zijde voorzien is van de steentextuur. De andere kant is dan gewoon vlak. Wie toch langs beide zijden wilt kunnen genieten van die steentextuur, kan kiezen voor een dubbelzijdig model.

 

Welke kleur hebben deze betonnen tuinschermen met steenmotief?

Deze betonnen tuinafsluitingen zijn oorspronkelijk neutraal of antracietkleurig, maar je kan jouw tuinafsluiting toch een ander kleurtje geven met betonbeits. Het is dus de bedoeling dat je deze beits na de plaatsing op jouw tuinafsluiting aanbrengt om de gewenste uitstraling te bekomen. We hebben ze in verschillende kleuren en je brengt ze heel gemakkelijk aan op het betonnen oppervlak, zeker met de bijhorende accessoires! En daarna moet je slechts een keer om de vier jaar het kleur opnieuw aanbrengen, om nog jarenlang te kunnen genieten van die unieke kleur.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze beton schutting met steenmotief? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving