Hondenhok

Een “woef!” van je hond kan zo veel meer betekenen dan je denkt! En zeker wanneer hij zijn nieuwe hok ziet, zal jouw trouwe viervoeter blaffen van geluk! Deze unieke huisjes zijn perfect voor middelgrote honden, zoals teckels en labradors. Op deze manier krijgt je hond een leuke plekje om buiten te zitten. Zeker baasjes die tijdens hun afwezigheid de hond in de tuin willen laten lopen, kijken best voor een hondenhok, zodat hij bij regenweer een schuilplek heeft.

Meer weten?

Meer weten?

Waarom een hondenhok uit hout?

Tegenwoordig zijn er tal van hondenhokken beschikbaar in verschillende materialen, zoals metaal, kunststof en hout. Toch geloven wij sterk in de hondenhokken in hout. Het hondenhok moet namelijk een warm plekje zijn en de houten buitenkant isoleert goed. Maar hout warmt niet te veel op, waardoor het hok nog lekker koel blijft tijdens de zomer. Jouw hond verdient een plekje waar hij kan staan, zitten en liggen en het hok moet dus voldoende groot zijn hiervoor. Het geeft jouw huisdier een geborgen en veilig gevoel.

 

Bovendien zijn er nog verschillende voordelen voor de uitstraling van jouw tuin! Zo past een houten hondenhok veel beter in een natuurlijke tuin en het beestige karakter van de hond. En het geïmpregneerd grenen zorgt voor een hondenhok voor een betaalbare prijs, want we weten dat het houden van huisdieren soms al duur genoeg kan zijn. Zo krijg jij een stevig hok voor een betaalbare prijs.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze hondenhok? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving