Houten woning

Ben je mantelzorger voor een oudere persoon? Of baad je graag een Air B&B uit? Een slaapplek nodig voor de kleinkinderen? Dan zijn deze houten woningen ideaal voor jou! Het zijn kleine woningen waar een persoon kan leven of voor beperkte tijd kan logeren. Op die manier kunnen jij en je gasten genieten van optimale privacy en heeft ieder zijn eigen plekje.

Meer weten?

Meer weten?

Wat krijg je bij deze pakketten voor een houten woning?

Bij deze pakketten voor een houten woning krijg je alles wat je nodig hebt om jouw project volledig vorm te geven. Van gebinte, tot gevel- en dakbekleding. Je kan zelfs volledig kiezen welke uitstraling je geeft aan het hout dankzij de beits in elk pakket. Deze benodigdheden zijn ook allemaal afgestemd op de gewenste afmetingen van jouw bijgebouw.

Naast alle nodige materialen en schroeven of bouten, krijg je natuurlijk ook een uitgebreide handleiding waarmee je jouw project vlot in elkaar zet. Alle palen en balken zijn genummerd, wat overeenkomt met de technische tekening, zodat je zeker weet waar je wat moet plaatsen.

Hoeveel kost een houten woning?

Deze houten woningen zijn meestal grootse projecten met veel benodigdheden, waardoor deze pakketten ook iets duurder zijn. Gemiddeld zal je tussen de 8.300 en 39.140 euro uitgeven aan deze projecten. Maar je moet wel rekenen dat je geen hulp nodig hebt van een vakman en dus dankzij de handleiding volledig zelf aan de slag kunt. Die kost valt dan dus volledig weg. Bovendien zal je veel tijd besparen, omdat alle nodige materialen al een pakket zit en je dus niets zal vergeten.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze houten woning? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving