Enkel blokprofiel hardhout

Wie op zoek is naar een exclusieve en luxueuze gevelbekleding die alle hoofden in de wijk doet keren, kiest best voor enkele blokprofielen uit tropisch hardhout. Deze houtsoorten zijn bijzonder stabiel en zullen decennialang meegaan. Je kan zelfs houtsoorten krijgen met unieke kleuren, waardoor jouw project echt een bijzonder kunstwerkje voor je woning of bijgebouw wordt.

Meer weten?

Meer weten?

Wat valt er onder ‘tropische hardhoutsoorten’ bij de enkele blokprofielen?

Je kan kiezen uit drie verschillende houtsoorten binnen het assortiment van de tropische hardhoutsoorten in een enkel blokprofiel.

Enerzijds hebben we afromosia. Dit is een prachtige Afrikaanse houtsoort met een lichtbruine kleur en een subtiele houttekening. Het doet je misschien een beetje denken aan het zand aan de kust.

Anderzijds hebben we twee houtsoorten met een iets opvallendere kleur en houttekening.

Massaranduba heeft een iets meer roze kleur. Wie graag voor een echte unieke toets gaat, kiest best voor padoek, met een prachtige koraalrode kleur.

Welke houtsoort je ook kiest, ze zullen allemaal van nature gaan vergrijzen na verloop van tijd. Ook de felle kleur van padoek zal geleidelijk aan verdwijnen. Wil je de kleuren toch behouden? Dan raden we een periodieke behandeling aan met een houtolie of beits.

Zijn tropische hardhoutsoorten duurzaam in dit enkel blokprofiel?

Absoluut! Tropische hardhoutsoorten hebben een duurzaamheidsklasse 1, wat betekent dat ze meer dan vijfentwintig jaar kunnen meegaan. Ze zijn dus het meest duurzame van alle houtsoorten en ook aan hun stevigheid valt niet te tippen!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze enkel blokprofiel hardhout? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving