Meer weten?

Wat zijn de voordelen van een gevel in thermowood parallellogramvorm?

Een gevel uit thermowood parallellogrammen heeft verschillende voordelen voor jouw project. Ze zien er bijzonder mooi uit dankzij hun warme en charmante kleur en leuke houttekening. Ze gaan ook langer mee door de hittebehandeling die ze hebben gekregen en dankzij het afgeschuinde profiel. Regenwater zal zo vlot van de bovenkant weglopen, waardoor je minder risico loopt op schimmelvorming. Dat komt de duurzaamheid alleen maar ten goede!

Je zou het misschien niet zeggen, maar deze parallellogrammen creëren een andere uitstraling aan je gevel dan gewone rechthoekige latjes. Zo krijg je meer diepgang met een parallellogram voor een modern resultaat. Het verschil is soms moeilijk uit te leggen, maar je zult zien dat het visueel wel degelijk een verschil geeft.

 

Hoe bevestig je thermowood parallellogrammen aan jouw gevel?

Deze parallelvormige latten zijn heel gemakkelijk te bevestigen aan jouw project, of het nu jouw woning of een gewoon bijgebouw is. Sommige modellen worden geleverd met een aluminium onderstructuur en clips en die klik je dus vlotjes vast. Op die manier krijg je zelfs een volledig onzichtbare bevestiging, voor een nog stijlvoller resultaat.

Andere parallellogrammen zijn zonder clips en kan je bevestigen aan de gevel met lijm en minibrads of nageltjes. Met een nagelpistool zal de hele plaatsing van jouw project ook vlotter verlopen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermowood Parallellogram? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving