Meer weten?

Deze ovens werken niet op gas of elektriciteit! Je steekt houtblokken aan binnenin de oven. Het tuinmeubel is bijna volledig gemaakt uit roestvrij staal, enkel de bodem bestaat uit steen om jouw gerechten zo perfect mogelijk te bereiden. En via de meter aan de voorkant van de oven kan je perfect de temperatuur regelen binnenin de kamer.

Niet alleen jouw pizza’s worden perfect op smaak gebracht in deze ovens, maar ook jouw broden, cakes, stoofpotjes of ovenschotels. Zo vertrekt niemand met honger van tafel.

Wat is het verschil tussen een steenoven en een RVS oven?

Er is natuurlijk een verschil tussen deze RVS pizzaovens en de traditionele steenoven. Als we de twee vergelijken, kunnen we toch wat meer voordelen opsommen van de stalen versie. Zo zijn ze bijvoorbeeld lichter van gewicht, dus kan je ze gemakkelijker verplaatsen in de tuin of naar een opbergruimte. Alleen het werkvlak is gemaakt van steen, terwijl bij een traditionele steenoven het hele toestel bestaat uit steen. Het duurt ook lang voordat deze volledige steenoven voorverwarmd is en klaar voor gebruik. De versies uit RVS zijn na een half uurtje tot 40 minuten warm en je kan dus sneller genieten van jouw heerlijke Quattro Formaggi.

Moet ik mijn pizzaoven afdekken?

Of je jouw pizzaoven wilt afdekken met een beschermhoes, hangt af van je persoonlijke voorkeur. Een extra voordeel ten opzichte van de traditionele steenoven, is dat de ovens uit RVS heel bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Waar een steenoven mettertijd zal beginnen barsten, blijven RVS ovens mooi hun vorm behouden.

Je kan er ook voor kiezen om jouw oven extra te beschermen tegen het gure, Belgische weer met een polyester beschermhoes. Zo maken roest, regen, hagel en stof geen kans. De stof is bestand tegen verkleuring, bijzonder licht en gemakkelijk schoon te maken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze pizza / broodoven? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving