Meer weten?

Waar zijn deze Design tuinschermen van gemaakt?

Voor deze tuinschermen maken we gebruik van solide metalen platen die we in een bepaalde vorm plooien en vervormen. Dit zorgt voor een uitermate licht en stevig tuinscherm. De kleur zal ook niet vervagen of verkleuren na verloop van tijd. Metaal heeft ook als extra voordeel dat je het niet moet onderhouden en vuil poets je snel weer weg met een zeepoplossing en een sponsje.

Zijn deze metalen Design tuinschermen winddicht?

De meeste van deze tuinschermen zijn gemaakt uit metalen platen, dus de wind kan er niet door. Je Je creëert ook een plekje met schaduw, aangezien zonlicht er ook niet doorgaat. Bij de 3D-design panelen hebben we echter ook versies met kleine gaatjes in, waardoor wind en licht toch nog in de tuin kunnen. Dit kan een mooie toets geven aan jouw tuin.

De Rhombus tuinschermen zijn gemaakt uit parallellogrammen van metaal met kleine voegjes tussen, waardoor je wel nog kan genieten van een mooi contrast tussen het egale, vlakke metaal en de schaduwvoegen. Zo zal jouw metalen tuinscherm er telkens anders uitzien, afhankelijk van de lichtinval.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze metalen tuinschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving