Azobe geschaafde palen

Azobe staat gekend om zijn enorme duurzaamheid, typisch voor de familie van het tropisch hardhout. Zelfs in contact met aarde en water zal dit duurzame hout wel vijventwintig jaar lang meegaan. Aan het oppervlak zie je geen knopen of duidelijke nerven, enkel die rijke roodbruine kleur. Net zoals de rest van je houten tuinwand zullen ook deze palen na een tijd egaal vergrijzen. Ontdek nu de veelzijdigheid van deze azobe geschaafde, vierkante palen.

Meer weten?

Meer weten?

Hoe zijn deze azobe palen afgewerkt?

Deze azobe palen hebben een geschaafd oppervlak, wat betekent dat we ze na het verzagen het hout nog bijschaven voor een gladdere en nette afwerking. Hierdoor kunnen we ook verzekeren dat de palen een mooie vierkante vorm hebben.

De meeste van deze palen hebben een platte kop bovenaan, wat mooi staat bij de rechte tuinschermen. De dikkere palen, van negen centimeter, zijn ook met een ronde kop verkrijgbaar, wat een extra mooie, zachte toets geeft aan een strak tuinscherm.

Waar kan ik de azobe geschaafde palen voor gebruiken?

Deze palen kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Meestal bestellen mensen deze om hun tuinscherm tegen te plaatsen. Dankzij de nette afwerking worden ze vooral gebruikt voor tussen de schermen. De palen zijn op die manier wel nog zichtbaar in jouw tuinafsluiting. Dit is ook de reden waarom de palen zo mooi zijn afgewerkt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze azobe geschaafde palen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving