Sauna

Die stomende warmte in de cabine, samen gezellig met een handdoek rond de middel en je lichaam zichzelf laten zuiveren. Een sauna kan heel wat voordelen hebben voor de mentale en fysieke gezondheid! Daarom kan je dus een saunabarrel zien als een verplicht onderdeel van iedereen hun tuin. Geniet samen met vrienden, familie, je kinderen of een speciaal iemand van alle stoom en privacy in de cabine. Leg de handdoeken en opgietlepels maar al klaar!

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom zijn deze sauna’s rond?

Deze sauna’s zijn zogeheten ‘barrelsauna’s’. Dit betekent dus dat ze standaard een ronde of ovalen vorm hebben, een beetje zoals een wijnvat. Maar deze ronde vorm heeft verschillende voordelen voor de warmte in de sauna! Zo blijft er geen warmte in de hoeken hangen en circuleert alle hete lucht in de kamer. Omdat er zo ook geen warmte verloren gaat, komt de sauna sneller op temperatuur, waardoor je vlugger kunt genieten van die stomende ontspanning.

Wat zijn de voordelen van een sauna in hout?

Je zou het misschien niet zeggen, maar de houten structuur van een sauna heeft eigenlijk verschillende voordelen. Zo heeft hout, in tegenstelling tot metaal of kunststof, een isolerende waarde, waardoor de warmte van je sauna veel gemakkelijker binnen blijft. Bovendien warmt het hout zelf niet veel op, waardoor je nog steeds met blote voeten comfortabel kunt blijven rondlopen en ook de banken kunt blijven zitten.

En geef toe, een houten saunabarrel ziet er toch luxueus en prachtig uit in de tuin, zowel bij een rustieke als een moderne stijl?

Wat heb je nog nodig voor een sauna?

Behalve de saunabarrel, heb je nog andere zaken nodig. Om je sauna op te warmen en te vullen met stoom, heb je een saunakachel nodig op hout. Bij ons kan je ook kiezen uit verschillende modellen, perfect voor die opgietsessies. Daarnaast zijn er ook verschillende accessoires, zoals een houten emmer, een lepel en thermometers om jouw sauna echt om te toveren tot een ontspannende wellness.

De handdoeken en goede sfeer voeg je dan zelf nog toe!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze sauna? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving