Meer weten?

De toegevoegde waarde van bankirai gevelbekleding

Bankirai planken voor gevelbekleding hebben een warmbruine kleur. De houtsoort heeft een tint die vergelijkbaar is met teak en ipe. Gevelbekleding in bankirai is een hardhouten gevelbekleding en heeft een goede levensduur. Het kernhout waaruit de gevelplanken worden gemaakt, behoort tot duuzaamheidsklasse I-II. Toch is de grootste troef van bankirai gevelbekleding zijn enorme hardheid. Hierdoor is deze houten gevelbekleding zeer goed bestand tegen neerslag en andere weerselementen. Het beschermt jouw gevel dus enorm goed tegen zonlicht en vocht.

De prijs van bankirai gevelbekleding

De prijs van planken in bankirai om je gevel te bekleden valt best mee. Je rekent best op een bedrag van €40 à €55/m². Door zijn goede sterkte heeft bankirai slechts een beperkte dikte nodig om als gevelplank dienst te doen aan een gebouw of tuinhuis. Hierdoor kan de prijs van deze kwalitatieve houtsoort worden gedrukt. Doordat bankirai een robuuste, harde en massieve tropische houtsoort is, worden er door de meeste verwerkende zagerijen enkel rechthoekige latten of planken geprofileerd. Die latten of planken worden in een open gevelstructuur gemonteerd of in landelijke projecten horizontaal met overlap.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze bankirai gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving