Geïmpregneerde Draaipoort

Soms moet veiligheid niet veel kosten. Je hoeft alleen maar een draaipoort te installeren aan het einde van je oprit en je geniet al van een veiliger gevoel. Wist je dat inbrekers niet graag huizen kiezen met een poort voor? Dieven houden namelijk van makkelijke vluchtroutes als ze betrapt zouden worden. Maar een draaipoort houdt ze dus extra tegen, zowel in het binnengaan, als bij het wegvluchten. Alleen maar nadelen voor de inbrekers en grote voordelen voor jouw woning en gemoedsrust.

Meer weten?

Meer weten?

Wat betekent geïmpregneerd grenen voor jouw draaipoort?

Een draaipoort uit geïmpregneerd grenen zorgt voor een kwaliteitsvolle en toch budgetvriendelijke afsluiting voor jouw oprit. Door dennenhout te behandelen met chemicaliën, kunnen we de duurzaamheid enorm verhogen en gaat dit hout wel 15 jaar mee. Deze behandeling is bijzonder goedkoop om uit te voeren, waardoor we een houtsoort krijgen met een lager prijskaartje. Zo kunnen alle doe-het-zelvers, ook degene met een krapper budget, hun tuin beveiligen met een stevige draaipoort.

Welke uitstraling heeft een draaipoort uit geïmpregneerd grenen?

Aangezien het dennenhout van deze poorten oorspronkelijk van Europese afkomst is, zie je nog duidelijk die typische houttekening en knopen aan het oppervlak. Zo kan je nog genieten van een landelijke sfeer voor je draaipoort. We zien ook, naast de lichtbruine kleur van het dennenhout, een lichtgroene schijn over het hout, door de chemische behandeling. Na verloop van tijd, wanneer het hout voldoende is blootgesteld aan zonlicht en regen, zal deze groene schijn samen met de oorspronkelijke houtkleur gaan verdwijnen.

Moet je deze geïmpregneerde draaipoorten behandelen?

In principe moet je deze draaipoorten uit geïmpregneerd grenen niet behandelen en kan je wel 15 jaar genieten zonder enig onderhoud. In dat geval zal de oorspronkelijke houtkleur en groene schijn verdwijnen. Daarnaast kan je dit hout wel extra behandelen met een olie of beits om de duurzaamheid nog meer te verhogen en een warme uitstraling te behouden.

Daarnaast kan je jouw draaipoort ook schilderen of lakken, om het echt een unieke draai te geven en een prachtig resultaat te krijgen voor de entree van jouw thuis.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze geïmpregneerde Draaipoort? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving