Zigeunerwagens

Een echt uniek bijgebouw in je tuin met prachtige, landelijke uitstraling? Dat zijn de zigeunerwagens. Dit zijn kleine huisjes op wielen waar vroeger de circusartiesten en de zigeuners in woonden. Nu kun je ze voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals een slaapplek of een speelhoek. Een ding is zeker, met deze pakketten creëer je een speels bijgebouw in je eigen tuin.

Meer weten?

Meer weten?

Welke uitstraling hebben zigeunerwagens?

Een zigeunerwagen in de tuin is een landelijke toevoeging aan je tuin. Ze hebben ook een klassieke uitstraling, zonder oubollig te ogen. Daarnaast kan je zelf het model kiezen van je zigeunerwagen. Hoeveel ramen wil je? En waar plaats je de deur en de houten trap? Je kan het allemaal zelf kiezen om een bijgebouw te creëren volledig naar jouw smaak.

Daarnaast bestaan deze zigeunerwagens uit onbehandeld vuren, wat je dus zelf nog kunt behandelen met een houtolie of een beits om jouw project de kleur en uitstraling kunt geven die jij wilt.

Waar kan ik een zigeunerwagen voor gebruiken?

Een zigeunerwagen, ook wel bekend als een pipowagen, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunnen de kleinkinderen er blijven slapen, en heb jij toch volledige rust in je eigen woning. Bovendien kan je er een leuke speelhoek van maken. Of de ideale plek om te genieten van een goed boek en een heerlijk aperitief.

Naast genot, hebben deze zigeunerwagens ook een praktische functie. Wil je graag wat meer opbergruimte? Dan kan je deze wagens ook gebruiken om verschillende spullen netjes op te bergen.

Zijn zigeunerwagens duur?

Deze zigeunerwagens zijn iets duurder dan bijvoorbeeld de camping pods. Deze wagens kosten tussen de 4.000 en 6.000 euro, afhankelijk van welk type je kiest. Ze zijn wel iets duurder, omdat je niet alleen alle houten materialen nodig hebt, maar ook de metalen wielen voor onder de wagen. Er is dus meer materiaal en meer werk nodig om deze zigeunerwagens in elkaar te steken. Maar je krijgt dan ook echt alles om dit landelijk bijgebouw te bouwen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze zigeunerwagens? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving