Gevelbekleding Enkel blokprofiel

Vind jij het origineel altijd beter dan een hernieuwde uitvoering? Dan is een enkel blokprofiel misschien wel iets voor jou. Gekenmerkt door de breedte van de blokjes en de diepe schaduwvoeg doet een enkel blokprofiel zijn reputatie als 'original' onder de blokprofielen alle eer aan. Blokje per blokje timmer je aan jouw gevelbekleding.

Meer weten?

Meer weten?

Hoe ziet een enkel blokprofiel eruit?

Bij een enkel blokprofiel heb je een blokje per plank. Door de manier waarop ze zijn vormgegeven, lijken ze op kleine versies van Z-profielen. Ze passen mooi in elkaar met een kleine overlap om een gesloten gevel te creëren met voegen. Hierdoor lijkt de gevel open, maar dat is het niet. Deze enkelvoudige blokprofielen zijn zeer geschikt voor een rustige en elegante uitstraling en kan je dus gebruiken voor grote oppervlakken zonder dat de lijnen te druk worden.

Plaats ik ze horizontaal of verticaal?

Enkele blokprofielen raden we eerder aan voor een horizontale plaatsing. Dit is om dat de individuele blokjes een schuine bovenkant hebben en dus voor een goede afwatering zorgen. Aan de andere kant vormen ze een hoek van 90 graden. Wanneer je deze blokjes verticaal zou plaatsen, valt het verschil tussen de twee zijden meer op. Afhankelijk van de lichtinval en waar je staat krijgt jouw gevel dus een andere look.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze gevelbekleding Enkel blokprofiel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving