Stalen deuren

Denk jij soms ook wel eens na over hoe het interieur in de toekomst er zal uitzien? Volledig automatische lichtschakelaars? Foto’s en video’s die als hologrammen op de muur verschijnen? Je kan het zo gek nog niet bedenken! Maar wat er zeker deel zal uitmaken van de moderne stijl, is een strakke metalen deur. Voorlopig nog zonder hologrammen, maar ze vallen zeker in de smaak! Met deze modellen uit ons assortiment zet je alvast een stap naar een tijdloze uitstraling voor jouw bijgebouw, of het nu binnen of buiten is.

Meer weten?

Meer weten?

Waar zijn deze metalen deuren uit gemaakt?

Deze metalen deuren zijn meer dan je zou denken! Voor extra duurzaamheid hebben we het metaal voorzien met een zwarte poederlak, waardoor je die matte, zwarte kleur krijgt over de hele deur. Deze toplaag zorgt er ook nog eens voor dat het metaal niet zal roesten na verloop van tijd en altijd die strakke kleur behoudt.

 

Daarnaast kan je het aantal vierkante ruiten ook zelf kiezen. Deze zijn uit enkel veiligheidsglas. Dit is bijzonder stevig glas en als het toch breekt, krijg je stompe scherven waar niemand zich aan kan bezeren, vandaar de naam ‘veiligheidsglas’.

 

Voor welke projecten zijn deze metalen deuren geschikt?

Deze metalen deuren kan je voor verschillende toepassingen in een bijgebouw gebruiken. Zo kan je ze aan een binnenmuur bevestigen, om twee ruimtes van elkaar af te scheiden. Maar wil jij ze misschien eerder gebruiken als buitendeur van een tuinhuis, poolhouse, veranda of tuinkantoor? Dan kan dat ook!

 

We raden wel aan om deze deuren enkel te gebruiken voor ruimtes waar isolatie niet veel uitmaakt, want door het enkel glas zijn ze minder geschikt om warmte echt binnen te houden. Ze hebben eerder een decoratieve functie in jouw project.

 

Hoe onderhoud je deze deuren?

Dankzij het gepoederlakt metaal hebben deze deuren geen behandeling nodig zoals hout dat wel doet. Ze blijven van nature altijd strak en verkleuren niet. Vuil kan je gemakkelijk van het metaal poetsen met behulp van een water en zeep.

 

De kleine ruitjes in de deur hebben geen speciale kuisproducten nodig om ze schoon te maken. Je gebruikt dus gewoon dezelfde middelen als je andere ramen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze stalen deuren? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving