Meer weten?

Welke onderdelen zitten in het eiken bouwpakket met plat dak?

Een pakket voor eiken bijgebouw met een plat dak bevat alle nodige onderdelen voor de basis van jouw project. Denk maar aan de houten balken, kepers en alle nodige bevestigingsmaterialen en schroeven. Met de handleiding bij de hand zal jouw bijgebouw vlot gebouwd zijn.

Zoals je kan zien bevatten deze pakketten enkel de basis voor jouw bijgebouw. Je krijgt dus geen dak- of gevelbekleding, deuren, arduinen sokkels of isolatie. Deze materialen zul je dus zelf nog moeten aanschaffen. Op die manier kan je wel jouw bijgebouw volledig vormgeven naar jouw smaak. Vergeet zeker de arduinen sokkels niet, want die geven jouw project wat extra stevigheid en duurzaamheid aan de voet van de verticale palen.

Waarvoor kan ik een eiken bijgebouw met plat dak gebruiken?

Deze bijgebouwen uit eik kunnen voor verschillende functies worden gebruikt. Zo kan je het gebouw volledig dichtmaken en gebruiken als home-office of atelier voor jouw onderneming. Of wat dacht je van wat extra opbergruimte om al het kerstgerei veilig te bewaren? Deze ruimte kan ook dienst doen als een plekje om met de kleinkinderen te spelen. Of een fijne plek om het volgende familiefeest te organiseren? Welk seizoen dan ook, deze bijgebouwen komen bij elke gelegenheid wel van pas!

Welke dakafwerking kan je gebruiken op een bijgebouw met plat dak?

Om een bijgebouw met een plat dak af te werken, maak je best gebruik van wat isolatiemateriaal tussen de kepers en dakbeschot op de bovenste balken. Vervolgens kan je het effectieve dak afwerken met een dakbedekking, zoals pvc, EPDM of een groendak.

Aan de binnenkant kan je het plafond mooi afwerken met houten latjes. Of wat dacht je van verlichting met wat spots? Ingebouwde speakers? Er zijn zo veel mogelijkheden om jouw bijgebouw vorm te geven naar jouw wens en waarvoor jij het wilt gebruiken!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze bouwpakket met plat dak? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving