Dubbele Carport

Ben je een fanatieke autoverzamelaar? Of hebben zowel jij als je partner een eigen wagen? Dan is een dubbele carport bijzonder handig als je twee auto’s naast elkaar wilt parkeren. En gebruik je de andere kant niet voor een wagen, dan kan je die ruimte altijd gebruiken voor andere voertuigen, zoals bromfietsen en moto’s. Een dubbele carport geeft dus zo veel meer voordelen dan je denkt!

Meer weten?

Meer weten?

Welke uitstraling van carport past het best bij jou?

Welke carport je uiteindelijk kiest, hangt enerzijds af van je persoonlijke smaak. Een carport met een plat dak heeft een erg moderne uitstraling, terwijl een carport met een zadeldak iets klassieker oogt. Deze klassieke uitstraling past dan weer beter bij de natuurlijke en rustieke aard van het hout.

Een plat dak is gemakkelijker en goedkoper te bekleden. Zo heb je minder materiaal nodig en zal het je minder tijd kosten om het dak af te werken. Toch zijn er ook wat voordelen aan een carport met een zadeldak. Dankzij het extra verhoogje kan je hoge voertuigen, zoals mobilhomes en caravans gemakkelijk parkeren onder de carport, zonder je zorgen te hoeven maken over de bovenkant. En ook de afwatering van regenwater en sneeuw verloopt vlotter bij een schuin zadeldak.

Uit welke houtsoorten kan je kiezen voor een dubbele carport?

In ons assortiment kan je kiezen uit carports van verschillende houtsoorten. Enerzijds hebben we vurenhout. Deze onbehandelde houtsoort is bijzonder veelzijdig: je kan ervoor kiezen om dit hout te beitsen, te oliën en zelfs te verven voor een carport die volledig past binnen jouw tuinomgeving. Door carports in vurenhout te produceren, kunnen we ook de kostprijs van jouw project wat drukken.

Daarnaast bieden we ook geïmpregneerd grenen aan. Dankzij een chemische behandeling kunnen we een duurzame houtsoort voor een wel sportgoedkoop prijsje aanbieden. Dit hout heeft die typische groene zijn, maar dit zal na verloop van tijd mooi gaan vergrijzen en de groene schijn verdwijnt dan ook.

Welke houtsoort je uiteindelijk kiest, je zal altijd kiezen voor een Europese houtsoort. Dit betekent niet alleen dat dit hout de prachtige houtnerven en knopen hebben die het materiaal zijn charme geeft. Je draagt ook je steentje bij aan het milieu, aangezien die houtsoorten een minder lange weg moeten afleggen naar ons magazijn.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze dubbele Carport? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving