Tuinkantoor

Heb je een eigen onderneming? Misschien een massagesalon, een reisbureau, een kleine webshop of een juweelzaak? Dan kan een home-office in de tuin handig van pas komen. Deze stijlvolle gebouwtjes geven je de kans om klanten naar je zaak te lokken en te verleiden in een aankoop. Een tuinkantoor oogt ook dat tikkeltje professioneler en je kan je werk nog steeds van je privé gescheiden houden. Zo zie je maar, alleen maar voordelen aan een apart bijgebouwtje voor jouw onderneming!

Meer weten?

Meer weten?

Waar zijn deze tuinkantoren uit gemaakt?

Deze tuinkantoren zijn helemaal gemaakt uit vurenhout. Normaal is dit hout onbehandeld, maar je kan zelf de kleur van de beits kiezen om het tuinkantoor vorm te geven naar jouw wens.

Hout heeft vele voordelen voor jouw tuinkantoor. Dit materiaal is bijzonder ecologisch, dankzij de natuurlijke materialen. Hout is ook erg veelzijdig, waardoor je zelf nog jouw bijgebouw kunt vormgeven naar jouw wensen. Breng je wat sfeerverlichting aan met spots of ledlampen? Of wat dacht je van wat wandplanken om spullen op te bewaren? Dat is allemaal mogelijk dankzij dit veelzijdig vurenhout.

Kunnen deze tuinkantoren op maat worden gemaakt?

Ja! Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw tuinkantoor volledig op maat wordt gemaakt. Zo kan je er zeker van zijn dat het bijgebouw volledig past binnen jouw tuin. Wij zorgen ook dat alle materialen in je pakket afgestemd zijn op deze maten, zodat jij geen palen meer moet verzagen en gewoon het gebouw in elkaar kunt steken. En met de bijhorende handleiding en technische tekening zal je snel kunnen genieten van jouw zelfgemaakt tuinkantoor.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuinkantoor? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving