Heater

Soms kan het op je terras al eens frisjes worden, zeker als je ook tijdens de winter wilt kunnen genieten van jouw tuin. Met een warme chocomelk en een fleecedeken genieten van de frisse avondlucht? Of wat opwarmen als het wat afkoelt bij valavond in de zomer? Daar komt wat terrasverwarming, of een heater, goed van pas! Met deze warmtebronnen krijg je die gezellige warmte om nog uren te genieten van jouw bijzondere momentjes.

Meer weten?

Meer weten?

Waar kan je deze heaters gebruiken?

Deze heaters kan je zowel binnen als buiten plaatsen, want ze zijn ook waterdicht! Zo kan je ze boven jouw terras plaatsen buiten of boven elke plek waar je vaak vertoeft. Maar je kan ze ook binnen gebruiken, zoals aan de binnenkant van jouw bijgebouw. Zo kan je een overkapping, poolhouse, tuinhuis of berging tijdelijk opwarmen om er een knusse plek van te maken.

 

Komen deze heaters met een afstandsbediening?

Ja hoor, al onze heaters komen met een afstandsbediening, zodat je ze gemakkelijk aan- en uitzet. Ze hebben zelfs twee verschillende standen, zodat je de warmte zeker goed zelf kan regelen. Zo weet je zeker dat het nooit te warm of te koud wordt in je tuin of op je terras.

 

Hoe bevestig je deze heaters?

Deze heaters zijn heel gemakkelijk te bevestigen aan jouw project, omdat alle nodige materialen ook in een pakket bij het toestel zelf zitten. Let wel goed op welk type heater je aankoopt. Sommige bevestig je aan de wand, anderen enkel aan het plafond en sommige kan je aan beide installeren. Geen paniek, want deze toestellen komen ook met een handleiding, waardoor je gemakkelijk de heater bevestigt aan de muur of aan het plafond.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze heater? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving