Kastanje halfronde palen

Kies je voor kastanje? Dan kies je voor landelijke kwaliteit! Deze halfronde palen hebben een ruwe, natuurlijke vorm die erg past binnen een landelijke tuinomgeving. Bovendien zijn deze palen ideaal als weideafsluiting voor jouw schapen, alpaca’s of geiten. De natuurlijke duurzaamheid en het rustieke karakter zijn dus stuk voor stuk redenen om te kiezen voor palen uit kastanje.

Meer weten?

Meer weten?

Welke voordelen hebben kastanjepalen voor jouw omheining?

Er zijn verschillende voordelen aan kastanjepalen voor jouw dierenafsluiting. Zo gaan ze tussen de vijftien en vijfentwintig jaar mee, zelfs in contact met de grond! Dit hout is ook sterk genoeg om jouw dieren veilig te houten en flinke stoten te verdragen. Bovendien smaakt dit hout redelijk zuur, waardoor jouw boerderijdieren niet in de omheining zullen knagen.

Wens je ook een iets landelijkere en rustieke uitstraling voor jouw omheining? Dan is de ruwe afwerking van het kastanjehout ook ideaal. Ze zijn ruw afgezaagd, waardoor je wel nog splinters kunt tegenkomen. Ideaal dus voor een boerderij waar je het landelijke karakter juist wilt onderstrepen.

Moet ik deze halfronde kastanjepalen behandelen?

Indien je dat wenst, kan je deze halfronde kastanjepalen gerust periodiek behandelen met een olie of beits. Dit heeft een positieve invloed op de duurzaamheid van je palen en zal er bovendien voor zorgen dat de houtkleur langer behouden blijft.

De meeste mensen kiezen echter voor kastanje voor de natuurlijke en rustieke uitstraling. De vergrijzing van het hout kan dan juist een extra landelijke toets geven aan jouw weideafsluiting. Wij raden dus zeker aan om dit hout zijn natuurlijk werk te laten doen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze kastanje halfronde palen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving