Terrasverwarming

Stel je voor dat er iets bestaat waarmee jij zelf kan bepalen of het sneeuwt op kerstmis, de zon vandaag schijnt of wanneer de zomer start. Zou dat niet geweldig zijn? Dat je zelf kan bepalen welk weer het is in jouw tuin? Een weermachine hebben we helaas nog niet uitgevonden… Met onze terrasverwarming kan je alvast wel de lente vervroegen of de zomer verlengen. Komt al aardig in de buurt, toch?

Meer weten?

Meer weten?

Elektrische terrasverwarmers op gas of op hout?

Om jouw terras of bijgebouw te verwarmen kan je kiezen tussen een aantal verschillende terrasverwarmers. Zo heb je elektrische terrasverwarming. Denk hierbij aan heaters die je ook vaak op het terras van een café of restaurant tegenkomt. Die zijn ideaal om ergens hoog op te hangen en om lekker onder te zitten.

Terrasverwarming op gas werkt met een gasfles of vaste gasaansluiting. Als je bij ons op zoek bent naar een terrasverwarmer op gas zal je al snel uitkomen bij onze gashaarden. Die zijn zeer stijlvol en brengen een leuke sfeer in jouw exterieur.

Als je vooral zelf graag een vuurtje stookt, kan je beter kiezen voor een terrasverwarmer op hout zoals een tuinhaard, vuurschaal of vuurkorf. Die zijn ideaal om gezellig rond samen te komen, een glas te heffen en griezelverhalen te vertellen. Een hongertje? Wacht dan zeker niet om in jouw vuurtje een marshmellow te roosteren of zelfs brochettejes te draaien.

Waar let je het best op als je een terrasverwarmer wil kopen?

Start vooral bij het begin! Waar wil je de terrasverwarmer gebruiken? Hoe groot is de ruimte of het oppervlak dat je wil verwarmen? Zoek je iets permanent of iets om enkel te gebruiken tijdens dat ene tuinfeest van het jaar?

Wanneer je een antwoord hebt geformuleerd op deze vragen kan je uitpluizen wat het vermogen is van de verschillende terrasverwarmers, welke het energiezuinigst is, hoe ver de terrasverwarmer straalt, op welke ondergrond hij het best wordt geplaatst, etc... De beste terrasverwarming is dus bij iedereen en in elke tuin anders. Laat je vooral adviseren door onze experts!

Wat is de prijs van een terrasverwarming?

De prijs van een terrasverwarmer is sterk afhankelijk van het type dat je kiest en het materiaal waaruit het is gemaakt. Elektrische terrasverwarming of een simpele vuurschaal is in principe het goedkoopst. Dat is ook de meest minimalistische terrasverwarming. Die prijzen schommelen meestal tussen €150 à €250 per stuk. Kies je voor een haardverwarming op gas of waarin je houtblokken stookt, zit je in een andere prijsklasse. Reken hiervoor op een prijs tussen de €650 tot €1000 per stuk. Dan spreken we over kwalitatieve en, zeker ook, decoratieve stukken in roestvrij- of cortenstaal.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze terrasverwarming? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving