Thermowood planchetten

Als ik in de showroom aan klanten vraag of ze ook grills chips ruiken, dan kijken de meesten even verbouwereerd op. "Ligt dat nu aan ons of heeft die verkoper de avond voordien zichzelf even laten gaan?", zie ik ze dan denken. Gelukkig weet ik al snel de sfeer terug op te krikken als ik vertel dat de geur komt van de thermisch behandelde planchetten die in onze toonzaal te zien zijn.

Meer weten?

Meer weten?

Wat is het voordeel van thermowood tandgroefplanken?

Suske en Wiske, Jip en Janneke, Yin en Yang, een tand en een groefje. Hoe heerlijk is het als twee dingen zo perfect bij mekaar passen? Het geeft telkens enorm veel voldoening om een tand in een groefje te schuiven. Een tandgroefsysteem is als een poepsimpele puzzel die een volledig gesloten gevelbekleding vormt. Heel erg makkelijk! Het bespaart je tijd bij de bevestiging van thermowood planchetten en biedt extra stevigheid en stabiliteit.

Waarom zou je kiezen voor thermowood planchetten?

Thermisch gemodificeerde planchetten zijn verduurzaamd en kwalitatief opgewaardeerd door ze te bakken of te grillen op meer dan 200°C in een speciale oven. De vormvastheid en stabiliteit van het hout wordt zo enorm verbeterd. De nervositeit in het hout is vervolgens nagenoeg nihil. Toch blijven we het elke klant adviseren om ook bij thermowood of thermo ayous een minimale zwel- en krimpmarge in te bouwen. Het is voor ons een gouden regel en de sleutel tot langdurig succes bij het plaatsen van houten gevelbekleding.

Wat is het verschil tussen een tandgroefplank en een z-profiel?

Naast een planchet met tand en groef bieden we ook de gelijkaardige z-profielen aan als gesloten gevelbekledingsprofiel. Wat is nu het grote verschil tussen beide? Wel, z-profielen worden, zoals de naam al doet vermoeden, in de zagerij geprofileerd in de vorm van een "Z". Hierdoor verkrijg je het effect van een diep groefje in een gesloten gevelbekleding. Zo kan je alsnog de uitstraling van afzonderlijke latten of planken nabootsen met alle voordelen van een gesloten gevelsysteem. Dus als je voortaan nog eens een woord met de letter "Z" moet spellen, maak je meer indruk door te zeggen de "Z" van z-profiel in plaats van de "Z" van Zorro.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermowood planchetten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving