Boordstenen

Wil je graag een stuk van je tuin afboorden met een stevige betonnen balk? Dat kan met deze robuuste boordstenen! Je graaft ze een stukje in de grond, maar ze houden wel twee zones in de tuin perfect gescheiden. Bovendien kunnen ze bodemerosie extra tegenhouden. Kies je voor een afboording uit beton, dan kies je dus voor een uitermate stevige en duurzame oplossing voor je tuin, dat niet zal rotten of beschadigen na verloop van tijd. En wil je de boordstenen na een tijd toch weghalen of vervangen? Dan graaf je ze gewoon uit de grond, en klaar is kees!

Meer weten?

Meer weten?

Waar worden de boordstenen voor gebruikt?

Boordstenen kunnen voor verschillende toepassingen in de tuin worden gebruikt, maar het belangrijkste gebruik is wel de afbakening van bepaalde stukken grond in je tuin. Zo kan je ze gebruiken aan de rand van je terras, een oprit, een bloemenperkje, het gazon, kiezelsteentjes, en zo voort.

Meestal zie je deze boordstenen bij een moderne tuinomgeving, waar je de strakke lijnen extra wilt benadrukken. Beton is natuurlijk niet flexibel, dus je kunt geen ingewikkelde bochten maken met deze boordstenen. Maar ze zijn wel uitermate stevig voor een duurzame afzetting van je oprit.

Welke uitstraling krijg je met de betonnen boordstenen?

Welke uitstraling je uiteindelijk zal krijgen met deze boordstenen, hangt voor een stuk ook af van de afwerking van de stenen zelf. Natuurlijk benadruk je meer de strakke lijnen in je tuin, maar we hebben zowel perfect rechthoekige stenen, als getrommelde stenen met meer naturelle en grove zijden. Zo kan je toch nog een stoere en naturelle uitstraling krijgen voor je tuin, zonder te moeten inboeten aan de strakheid van je tuin.

We hebben ook verschillende steensoorten in het assortiment, met elk een andere textuur, vorm en uitstraling. Overweeg dus zeker ook de kleur en het van nature aanwezige patroon op de steen bij de keuze van jouw boordstenen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze boordstenen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving