Deuren

Zwaai de deur open en betreed de ruimte vol creativiteit! Met deze houten en metalen deuren en deurkaders voorzie je jouw bijgebouw heel gemakkelijk van een toegangspoort. Deuren vormen een belangrijk element van jouw bijgebouw, want ze zijn zo opvallend, dat je goed moet nadenken welke uitstraling je wilt. Hout of metaal? Eendelig of tweedelig? Modern of klassiek? Dankzij het meegeleverde cilinderslot moet je je echter geen zorgen maken over de veiligheid, want je kan alles mooi achter slot en grendel steken.

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke materialen bestaan deze deuren?

Bij EXZO kan je kiezen tussen verschillende materialen voor de deuren naar jouw bijgebouw.

 

Enerzijds hebben we de deuren uit gelakt metaal. Een metalen deur past perfect binnen de moderne tuinomgeving, dankzij de uniforme kleur, het strakke uiterlijk en de neutrale kleuren. Geen nood, want deze kleur zal niet veranderen na verloop van tijd en de gelakte afwerking zorgt ervoor dat het metaal niet zal roesten.

 

Ben jij eerder fan van de natuurlijke en rustieke uitstraling van jouw bijgebouw? Dan past een houten deur misschien wel beter bij jouw project! Je kan kiezen uit verschillende uitstralingen en modellen, telkens professioneel vervaardigd in Europees hout. De strakke, rechthoekige modellen van dit assortiment kunnen ook goed passen binnen een moderne tuinomgeving.

 

Sommige klussers hebben liever een deur dat volledig is aangepast naar het bijgebouw of andere elementen in hun tuin. Een deurkader kan hier goed van pas komen! Dit is een houten kader waar je zelf nog bekleding op kan timmeren. Zo kan je bijvoorbeeld de gevelbekleding van je bijgebouw doortrekken naar je deur, zodat die niet zo opvalt. Op deze deurkaders kan je zowel horizontaal als verticaal werken en een deurklink en cilinderslot toevoegen.

 

Welk glas wordt er gebruikt voor deze deuren?

Sommige van deze deuren worden voorzien van glazen panelen, waardoor je een prachtige lichtinval krijgt binnen in het bijgebouw. Bij die modellen hebben we wel te maken met enkel glas. De deuren zijn dus het best geschikt voor een bijgebouw of voor deuren binnen, waar goede isolatie niet prioritair is.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze deuren? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving