Meer weten?

Wat is een landelijk tuinhuis?

Een landelijk tuinhuis is een klein bijgebouwtje dat in je tuin wordt geplaatst. Deze kunnen op verschillende manieren worden vormgegeven. Zo kan je kiezen tussen een plat dak met een overstekende rand, of eventueel een zadeldak. Een zadeldak heeft wel die klassieke puntige vorm, wat ook heel positief is voor de afwatering van regenwater.

Ook hebben deze tuinhuizen meer details en zijn ze minder strak en minimalistisch dan de moderne versies in ons assortiment. Raam- en deurkozijnen vallen zo meer op tussen de bekleding. Je krijgt ook vooral landelijke kleuren, zoals beige en de zachte tinten van het hout, in de plaats van de moderne antracietkleurige of zwarte tuinhuizen.

In welke houtsoorten kan je een landelijk tuinhuis kopen?

Voor jouw tuinhuis kan je kiezen tussen douglas of vurenhout. Beide houtsoorten hebben knopen en een duidelijke houtstructuur, wat jouw project een mooie landelijke toets geeft. Afhankelijk van het project is douglashout net een tikkeltje duurder, maar het gaat dan ook iets langer mee dan vurenhout. Daarnaast zijn de tuinhuizen uit vuren in meer modellen beschikbaar en heb je dus meer keuze.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze landelijk tuinhuis? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving