Geluidsisolatie

Heeft je zoon een nieuwe luidruchtige hobby? Of kan je het lawaai van de buren even niet meer aan? Dan kan geluidsisolatie wel de oplossing bieden! Deze platen houden geluid perfect tegen, waardoor jij kan genieten van de rust. Het enige wat oorverdovend is aan deze geluidsisolatie, is de kwaliteit!

Deze platen zijn sterk akoestisch dempend, waardoor je dus minder geluid van de buitenwereld zal horen. Misschien dat je heel stil nog wat geluid hoort, maar het verschil zal meteen merkbaar zijn!

Meer weten?

Meer weten?

Waar kan je deze isolatieplaten gebruiken?

Deze isolatieplaten kan je voor verschillende onderdelen van je bijgebouw gebruiken: van het plafond, het dak, de muren als in de vloer. Of wil je bijvoorbeeld een luide machine bedekken? Dan kan dat ook met geluidsisolatie zodat het lawaai minder oorverdovend is.

De geluidsisolerende platen kunnen verschillende klachten oplossen. Zo kan je een bepaalde kamer beter isoleren om het geluid te dempen. Of wil je juist een stiltekamer inrichten? Misschien woon je wel dichtbij een drukke straat? Of een vliegveld? Kortom, er zijn veel redenen waarom je liever jouw woning of bijgebouw zou isoleren tegen al het lawaai van de buitenwereld.

Moeten deze geluidsisolatie platen nog worden afgewerkt na de plaatsing?

Ja, want deze platen zijn langs de buitenkant niet afgewerkt. Het is de bedoeling dat je na de plaatsing van de isolatie nog een afwerkingsplaat aanbrengt, zoals gipskarton, gipsvezelplaat of OSB. Deze plaat kan je vervolgens beschilderen of behangen naar eigen smaak. Zorg wel dat je eerst de naden en de schroefgaten opvult met gipsplaatvuller voor een naadloos resultaat.

Zijn deze geluidsisolerende platen ecologisch?

Ja, deze geluidsdichte isolatieplaten zijn volledig ecologisch. Op die manier ben je echt zeker dat jouw volledige project ecologisch verantwoord en veilig is voor jou om mee te werken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze geluidsisolatie? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving