Meer weten?

Is deze gevelbekleding open?

Neen, maar je krijgt wel die indruk! Door de manier waarop de verschillende Z-profielen zijn vormgegeven, krijg je wel nog schaduwvoegen tussen iedere plank. Deze voegen zijn echter volledig dicht, zodat geen vocht tussen de planken kan. Bovendien krijg je zo een mooi contrast tussen de donkere voegen en de mooie textuur van het thermo ayous.

Welke uitstraling kan ik krijgen met deze thermo ayous Z-profielen?

Deze thermo ayous Z-profielen zorgen vooral voor een heel moderne uitstraling. Dit hout bevat geen knopen en een subtielere houttekening dan de meeste Europese houtsoorten. Het hout heeft van nature ook een mooie roodbruine kleur, wat zonder extra behandeling egaal zal vergrijzen. Dankzij een behandeling met houtolie en beits kan je dit proces wel vertragen.

Bovendien kan je genieten van Z-profielen met verschillende breedtes. Kies je voor planken met een smallere breedte, dan krijg je een verfijnd en modern geheel. Bredere planken geven jouw gevel een rustiger en gesofisticeerder gevoel. En als je beide breedtes combineert, dan krijg je een speels geheel. En kies je voor een horizontale of een verticale plaatsing? Zo zie je maar hoe veelzijdig dit Z-profiel is!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermo ayous z-profiel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving