Rolborder / Palissade

De rolborders en palissades zijn ideaal om een natuurlijke toets te geven aan je tuin. Ze zijn uitermate stevig, om te zorgen dat de twee zones van je tuin, zoals een grasperk en een pad uit kiezelsteentjes, zeker niet worden vermengd. En wist je trouwens dat zelfs de Romeinen deze stenen palissades al gebruikten? Dit soort afboording heeft dus zeker de tand des tijds doorstaan en heeft zichzelf bewezen als de meest stevige oplossing voor je tuin!

Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn rolborders?

Rolborders zijn houten paaltjes die we aan elkaar verbinden met ijzerdraad. Deze individuele regels zijn gemaakt uit naaldhout, wat een erg natuurlijke uitstraling heeft voor jouw tuin. In principe vallen deze rolborders niet echt op, aangezien ze een stukje ingegraven zitten in de grond. Toch geven ze jouw tuin een duurzame en naturelle toets.

Deze rolborders kan je niet alleen gebruiken om een bloemenperkje of ander stuk grond mooi af te bakenen. Ga creatief aan de slag en gebruik deze houten balken om bijvoorbeeld een bloemenbak te bekleden. Dankzij het ijzerdraad zijn de rolborders ook flexibel, zodat je ze in verschillende bochten en cirkels kunt plaatsen.

Wat zijn palissades?

Palissades zijn langwerpige stenen die op een rij in de grond worden geslagen, waarmee je een palissadeband krijgt. Zo kan je onder andere een bloemenperkje, een oprit, een stuk grond met houtsnippers, kiezelsteentjes of gras mooi afscheiden van de rest van de tuin.

Steen is echt het meest geschikte materiaal als afboording. De blijven decennialang meegaan en zijn zo sterk als staal. Aan het oppervlak zie je een grove, getrommelde textuur, wat deze palissades ook meer diepgang geven. Kies je voor een lichtbruine kleur, of liever een grijze kleur? Beide uitstralingen passen ook perfect bij de moderne tuinomgeving, dus laat je zeker niet afschrikken door de naturelle uitstraling van de stenen balken.

Hoe diep moet deze palissade of rolborders zitten?

Hoe diep je afboording in de grond moet zitten, hangt af van het materiaal en de toepassing. Gewoonlijk raden we aan om palen minstens een derde in de grond te steken, maar bij de stenen palissades kan je meestal wat meer spelen met hoe diep ze in de grond zitten. Dit soort afboording moet meestal ook niet veel wind vangen, dus dan is verankeren met snelbeton ook niet nodig.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze rolborder / Palissade? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving