Ursusdraad / Gaas

Heb jij sinds kort een kleine kudde schapen? Of misschien andere schattige boerderijdieren, zoals geiten, bokken, kippen, koeien, alpaca’s of buffels? Dan is een metalen schapendraad broodnodig! Sommige dieren kunnen af en toe vrij agressief stampvoeten om andere dieren te imponeren of om daarna weg te vluchten. Dan mogen je wollige vriendjes natuurlijk niet ontsnappen. Het is daarom dat een stevige, metalen weideafsluiting onontbeerlijk is! Hier kan je kiezen tussen verschillende metalen draden: ursusdraad, prikkeldraad of zelfs kippengaas voor de kleinste beestjes. Alles om jouw boerderijvriendjes te beschermen!

Meer weten?

Meer weten?

Welke schapendraad gebruik je het best voor jouw project?

De ursus draad bieden we aan op verschillende hoogtes en steeds op rol van 50 m. De hoogte gaat van 100 tot 200 cm. Bij de standaard versie van deze draadafsluiting is de kop- en voetdraad 2,5 mm dik en de horizontale en verticale draad 1,9 mm dik. Naarmate de draad zwaarder wordt, hoe steviger de afsluiting is en hoe beter geschikt om groter vee te hoeden. Echt grote en zware dieren zoals buffels staan veiliger achter een superzware metaaldraad.

 

Als alternatief voor de prairiedraad bieden we ook prikkeldraad aan. Die kan je ook perfect in combinatie met andere soorten weideafsluitingen plaatsen. Prikkeldraad raden we enkel niet aan bij paarden, want die kunnen zich erg bezeren aan het prikkeldraad. Heb je enkel kleinere beesten in de tuin? Dan kan je aan de slag met ons kippengaas.


Is een metalen weideomheining plaatsen moeilijk?

Nee hoor, zeker een stevige ursusdraad plaatsen is geen moeilijke klus. Je plaatst ze best in combinatie met palen van 10 à 12 centimeter dik. Hier kan je volledig kiezen welke palen je het liefst hebt, maar wij raden zeker die uit robinia aan voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Zo ben je zeker dat als jouw schapen dol worden, ze niet kunnen ontsnappen. Ze mogen naar hartenlust beuken tegen jouw afsluiting, maar ze kunnen zeker niet uitbreken. Je zult zien dat het plaatsen van jouw project gemakkelijk zal verlopen, zeker als je onze handleidingen volgt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze ursusdraad / Gaas? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving