Geïmpregneerde weidepoorten

Een weidepoort uit geïmpregneerd grenen kan jouw weide of tuin een prachtige, landelijke toets geven. Dit Europese grenenhout is met chemicaliën behandeld voor een extra dosis duurzaamheid. Dit hout kan meer dan 15 jaar meegaan! Bovendien krijg je alle esthetische voordelen van een Europese houtsoort: de vele nerven en knopen die jouw project nog meer dimensie geven.

Meer weten?

Meer weten?

Hoe zijn deze weidepoorten vormgegeven?

Deze weidepoorten uit geïmpregneerd grenen zijn op een mooie landelijke manier vormgegeven. De verschillende latten zijn aan een kader bevestigd door middel van kopschroeven, wat het rustieke karakter alleen nog maar verhoogt. De ogen zijn wel al aan het kader bevestigd, maar voor het andere beslag en de poortpalen moet je zelf nog zoeken.

Hoeveel kost een weidepoort uit geïmpregneerd grenen?

Een poort voor jouw weide hoeft niet noodzakelijk veel te kosten. Dat bewijzen deze weidepoorten uit geïmpregneerd grenen. Dankzij de chemische behandeling kunnen we een verduurzaamde houtsoort aanbieden voor een lager prijskaartje. Deze poorten zijn dus ideaal voor zij die op zoek zijn naar een prachtige toegang tot hun weide voor een krapper budget.

Een extra tip!

Ga je kleinere dieren achter deze toegangspoort veilig houden? Dan kan je een metalen draad, zoals een kippengaas, aan de onderkant van de poort bevestigen. Hierdoor kunnen de dieren niet tussen de latten door ontsnappen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze geïmpregneerde weidepoorten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving