Showroom

Bezoek onze inspirerende showroom

Wees welkom in onze showroom, een plek waar je inspiratie kan opdoen, materiaal vergelijken en advies vragen aan al onze experts. Wij weten hoe belangrijk het is om jouw materiaal eerst eens vast te nemen voor je een definitieve beslissing maakt. Er is zo veel keuze tussen verschillende houtsoorten en afwerkingen, dat het soms moeilijk kan zijn om jouw beslissing te nemen op basis van enkele foto’s op je computerscherm. Spring dus gerust eens binnen in onze showroom tijdens de openingsuren.

Voor en door doe-het-zelvers

Onze toonzaal is er één van doe-het-zelvers voor doe-het-zelvers. Alle bijgebouwen, omheiningen en tuinwanden die je er ziet, hebben we zelf in mekaar gestoken. Misschien herken je zelfs projecten uit onze video’s waarin we Timmeren met Timo. Niet van plan om zelf de plaatsing uit te voeren? Uiteraard hebben we jou ook graag te gast en gaan we met plezier dieper in op de materiaalkeuze voor jouw project. Ben je zelf een vakman? Dan kan je zeker ook eens langskomen om de kwaliteit van onze materialen te inspecteren. We zullen je zeker niet teleurstellen!

Wat staat er in de showroom?

In onze showroom kan je verschillende producten uit ons assortiment terugvinden. Wil jij wat meer voeling krijgen met je terrasplanken? Eens snuffelen aan de verschillende soorten gevelbekleding? Helemaal overtuigd geraken van de uitstraling van een tuinscherm in composiet? Daar zie je ze allemaal in het echt, kan je er eens aan voelen en verschillende mogelijkheden met elkaar vergelijken. 

Heb je interesse in een tuinhuis in bouwpakket? Dan tonen we je graag de verschillende systemen waarin een tuinhuis kan worden opgebouwd. Veel van onze producten staan uitgestald in onze toonzaal binnen, maar we hebben ook een gezellige demotuin vooraan. Daar kan je grotere bijgebouwen en tuinwanden zien, of het effect van het vergrijzingsproces van hout vergelijken. Je kan hier gerust ook even wachten tot we jouw bestelling naar jouw wagen brengen.

Houd er wel rekening mee dat niet alle producten uitgestald staan in onze showroom. We bieden dan ook duizenden producten aan! In de showroom kan je dus de meest belangrijke of populaire artikelen terugvinden.Waarvoor kan je in de showroom terecht?

In onze showroom bieden we verschillende diensten aan.

  • Je kan een groot deel van ons assortiment met eigen ogen komen bekijken en verschillende mogelijkheden met elkaar vergelijken. Het is echt een plek vol inspiratie!
  • Aan onze kassa kan je jouw bestelling plaatsen en veilig afrekenen. Ook offertes kunnen we hier heel gemakkelijk voor je opstellen.
  • Onze productexperts staan voor je klaar om advies te geven over jouw project. Je kan altijd met je vragen bij ons terecht, zelfs na de aankoop van jouw materiaal.
  • Even wachten tot wanneer jouw materiaal beschikbaar is? Dan kan je gerust gaan rusten op onze tuinbanken, onze video’s bekijken op groot scherm of een glaasje water drinken.

Kunnen jullie me helpen met mijn project?

Ja, we helpen je met veel plezier verder in onze showroom! Een nieuw project kan soms intimiderend zijn. Welke houtsoort kies je? Welke bevestiging? En hoe begin je eraan? Onze experts staan alvast voor je klaar om alle klustips te geven waarmee je jouw project tot een goed einde kan brengen. In onze toonzaal nemen we met plezier de tijd om jouw project te bespreken. Wil je het kostenplaatje van jouw project kunnen inschatten? Dan maken we graag een vrijblijvende offerte voor jou op. Vraag gerust het professionele advies van Jeroen, Bram, Xander, Timothy of een van onze andere vrolijke medewerkers en laat je vooral enthousiasmeren!


Waar bevindt zich deze inspirerende showroom?

Waar kan je deze inspirerende plek vinden? Wel, op volgend adres: Léon Bekaertlaan 3E, 9880 Aalter (België). Wees welgekomen!


Veelgestelde vragen

Kan ik materiaal aankopen in de showroom?

Ja, in onze showroom hebben we een kassa waar je met bancontact, kredietkaart of cash kan betalen. Alles wat wordt gestockeerd in ons filiaal in Aalter brengen we graag tot aan jouw wagen om meteen mee te nemen. Onze toonzaal is dus net zoals een winkel, waar je snel met het juiste materiaal buiten loopt.


Wat zijn de openingsuren van de showroom?

De showroom is elke weekdag open van 9u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 17u00. Op zaterdag zijn we enkel open in de voormiddag, van 9u tot 12u. Op zon- en feestfagen zijn we helaas wel gesloten.

Let ook op dat tijdens het bouwverlof (de laatste twee weken van juli) onze openingsuren afwijken. We blijven wel nog steeds open!


Ik wil specifiek Jeroen/Timothy/Xander/Xavier spreken. Hoe kan dat?

Je kan gerust een afspraak maken met een specifieke productexpert door een mailtje te sturen naar info@exzo.be of bel naar het nummer +32 (0)9 292 73 03. Op die manier spreek je een datum en een uur af waarop je langskomt in de showroom en geholpen kunt worden.

Houd er wel rekening mee dat je enkel een afspraak kan maken binnen bovenstaande openingsuren!


Wil je meer weten over onze toonzaal?

Vraag je jou af het product dat je absoluut in levende lijve wil zien en voelen in onze toonzaal te bezichtigen is? Neem dan zeker even contact op via onderstaand contactformulier. Wij bieden meer dan 20.000 producten aan en hebben helaas niet de mogelijkheid om elk uniek product tentoon te stellen.

Heeft deze pagina je geholpen?
Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving