Blokhut tuinhuis

Wat als we nu een tuinhuis bouwen uit eigen gezaagde, geschuurde stronken hout? We gaan het bos in en zagen daar de beste bomen om ons project mee vorm te geven. Elke plank zagen we in vorm, tot we het perfecte materiaal hebben om een tuinhuis uit te bouwen. Maar op sommige dagen hebben we niet veel zin om zo veel te zwoegen. Dan komt een pakket handig van pas! In dit pakket zijn alle planken al op voorhand verzaagd en afgewerkt, zodat jij alleen nog maar jouw tuinhuis in elkaar moet puzzelen. En geen zorgen, met de overzichtelijke handleiding en technische tekening is dat een koud kunstje!

Meer weten?

Meer weten?

Wat is een blokhut tuinhuis?

Deze tuinhuizen zijn opgesteld met het blokhut-systeem. Dit is een bijzonder bevestigingssysteem waarbij je geen bevestigingsmateriaal zoals schroeven of nagels nodig hebt. Alles klikt namelijk mooi in elkaar. Dankzij de kruisverbinding aan de hoeken is de constructie wel extra stevig, zodat deze tuinhuizen niet omvergeblazen kunnen worden. En je kan het bovendien volledig aanpassen naar jouw wensen.

Een geïmpregneerd of onbehandeld blokhut tuinhuis?

Of je kiest voor een geïmpregneerd tuinhuis of een onbehandeld tuinhuis hangt vooral af van jouw persoonlijke smaak en hoeveel extra werk je wilt steken in jouw project. Een geïmpregneerd tuinhuis zal langer meegaan, aangezien we alle houten planken op voorhand behandelen met chemicaliën. De verhoogde duurzaamheid is een groot pluspunt, maar dit hout heeft wel die typische groene schijn.

Daarnaast heb je nog de tuinhuizen uit onbehandeld vurenhout. Deze tuinhuizen hebben dus geen behandeling ondergaan en zul je dus zelf nog moeten behandelen met een olie of beits. Dit heeft wel als extra voordeel dat je volledig de uitstraling van je project zelf kunt kiezen!

Welke opties kan je kiezen bij jouw blokhut tuinhuis?

Deze pakketten voor een blokhut tuinhuis kan je volledig zelf vormgeven naar jouw wensen. Zo kan je kiezen welke beits je wilt, welke afwerking, of je ramen wilt, welke dakafwerking je verkiest, enzovoorts. Je duidt gewoon aan welke zaken je wel en niet in je pakket wilt, en wij zorgen dat alles in een mooi geheel wordt geleverd bij jou.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze blokhut tuinhuis? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving