Moestuinbak

Toen wij een vierkante meterbak aangeschafte, ging er een nieuwe wereld van tuinieren voor ons open. Elke zomer kersverse kerstomaatjes, sappige aardbeitjes of een heerlijk slaatje. En jouw stoofpotjes zullen nog beter smaken met verse kruiden uit de bak. Niets dat die gerechten nog overtreft, dan met eigen gekweekte groentjes, fruit en kruiden.

Meer weten?

Meer weten?

Wat is het voordeel van een moestuinbak?

Met moestuinbakken kan iedereen de kunst van het tuinieren leren, op een gemakkelijke en kleinschalige manier. Je kan ook de uitstraling van de moestuinbak aanpassen naargelang jouw exterieur: een meer landelijke uitstraling met een gevlochten buitenbak, of een eerder moderne variant met vlakke grenen planken?

Begin jij ook met moestuinieren?

Dankzij deze handige bakken kan iedereen beginnen met zijn eigen gewassen. Ook dolle pret met de kinderen verzekerd! Woon je op een appartement met balkon, maar tintelen jouw groene vingers om te beginnen? We hebben compactere bakken in ons gamma, waarmee je ook jouw eigen groentjes kan kweken in een beperktere tuin.

Hoe vul je jouw moestuinbak het best?

Vooraleer je potgrond in de bak giet, breng je best eerst een grond- of antiworteldoek aan. Dit soort textiel, gemaakt uit zwarte polyester, voorkomt onkruid en houdt de aarde netjes in de bak. Als vulling van jouw moestuinbak gebruik je best potgrond en bodemverbeteraar. Dit creëert een voedzame, organische bodem waar jouw gewassen het best kunnen floreren!

En wat gouden raad van tante Kaat: leg stukjes eierschaal tussen alle plantjes om slakken tegen te gaan!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze moestuinbak? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving