Zakelijk bestellen

Bestellen voor je zaak?

Een paardenomheining plaatsen voor de tuin van je klanten? Of ben je uitbater van een café waarvan het terras een nieuw jasje nodig heeft? Misschien ben je wel actief bij een overheidsinstantie en heb je materiaal nodig voor een nieuw project? In al deze gevallen kan je beroep doen op het ruime assortiment van EXZO, met zelfs extra voordelen! Afhankelijk van de aard van je bedrijf hebben we een aparte regeling. Alles details over het zakelijk bestellen bij EXZO en wat je met je btw-nummer kan bereiken, vind je op deze pagina.

Je hebt een eigen bedrijf dat actief is binnen de hout-, tuin- en bouwsector.

Je bent dus vakman uit de tuinsector: een hovenier, tuinaannemer, timmerman, schrijnwerker, tuinarchitect of een algemeen bouwbedrijf met geldig btw-nummer. Maak dan zeker een professioneel account aan bij EXZO. Op die manier kan je jouw prijzen raadplegen en de producten bestellen. Klik hier op account aanmaken en ga aan de slag!

Je kan niet alleen je btw-nummer ingeven, maar ook een apart leveringsadres invoeren dan het facturatieadres. Zo kan je de factuur op het adres van je bedrijf zetten, terwijl je al het materiaal op de werf laat toekomen. Bovendien kan je een speciaal vakman-account aanmaken waarmee je van interessante voordelen kan genieten, op voorwaarde dat wij je vakman-account goedkeuren.

Benieuwd naar de ervaring van vakmannen zoals jij in de samenwerking met EXZO? Bekijk dan onze reportage met Feel of met Angelo.

Je bent een algemene zakelijke klant die niet actief is in de tuinsector.

Ben je wel zelfstandige of eigenaar van een zaak die niet actief is binnen de tuin- en bouwsector?  Ook in dat geval ben je meer dan welkom bij EXZO voor al je doe-het-zelf- of tuinmateriaal. Wanneer je online afrekent in het winkelwagentje kan je het btw-nummer ingeven, alsook een facturatie- en een leveringsadres. Je factuur wordt altijd per mail verstuurd, nadat de betaling is afgerond.

Heb je een buitenlands btw-nummer en een buitenlands afleveradres? Dan wordt er een automatische btw-verlegging toegepast wanneer je afrekent op de webshop.

We raden ook zeker aan om een account aan te maken op onze webshop, want door alle gegevens van je bedrijf in te vullen, zie je ook alle prijzen exclusief btw. Mooi meegenomen, toch? 

Klik hier op account aanmaken en ga aan de slag!

Je bent een medewerker van een overheidsinstantie, een stad of gemeente.

Medewerkers van een overheidsinstantie, van steden en gemeenten kunnen bij EXZO een bestelbon of een offerte-aanvraag doorsturen naar info@exzo.be. Vergeet zeker niet om een referentie toe te voegen bij die bestelbon. Op die manier kunnen we een factuur opstellen kan je organisatie op die manier de betaling uitvoeren. 

Heb je nog vragen over zakelijk bestellen?

Slaag je er niet in om jouw professioneel account aan te maken? Neem dan zeker even rechtstreeks contact op met één van onze medewerkers via onderstaand contactformulier of bel naar +32 (0)9 292 73 03.

Heeft deze pagina je geholpen?
Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving