Zonnezeil

Tijdens de zomer kan soms bloedheet zijn. Heb je dan graag een plekje schaduw in jouw tuin? Even wat rust nodig in de verkoeling? Dan kan een zonnezeil alvast enorm van pas komen! Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen en je spant ze gemakkelijk op in de tuin. En ook de overkapping wordt een stuk unieker en stijlvoller met een zonnewering. Je kinderen kunnen op die manier in de schaduw spelen, waar ze minder kans hebben om zich te verbranden in de zon. Voor welk zonnezeil ga jij?

Meer weten?

Meer weten?

Welk zonnezeil kies je het best?

Dankzij ons ruime assortiment zonnezeilen, vind je vast een zonnezeil dat past bij jouw unieke tuin en project. Enerzijds kan je kiezen voor een driehoekig of vierkant zonnezeil met verschillende oppervlaktes. Bovendien kan je kiezen tussen een zandbeige en een zilvergrijze kleur.

Daarnaast zijn er ook zonnezeilen die meer passen boven een overkapping. Dit zijn zogenaamde schuifzeilen en functioneren als een zonnewering boven een terras. Deze soort zeilen zijn ook beschikbaar in meer kleuren, zoals zandbeige, zilvergrijs en ivoor.

Hoe bevestig je deze zonneweringen?

Deze zeilen zijn heel gemakkelijk aan te spannen in jouw tuin. Aan de hoeken van de zeilen zitten ringen waar je touw en karabijnhaken aan kunt bevestigen. Daarna hang je de touwen vast aan een ankerpunt, zoals een muur of boom. Je kan ook palen in de grond kloppen om jouw zeil aan te bevestigen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze zonnezeil? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving