Varia

Nood aan wat schaduw in de tuin? Of een plek om je post te verzamelen? Wat licht nodig op het pad naar je tuin? Dan vind je in deze categorie alles wat je zoekt! Tuininrichting eindigt natuurlijk niet bij een barbecue en een picknicktafel. Daarom kunnen wij jouw tuin ook voorzien van een plekje schaduw onder een zonnezeil. En waar ontvang je al die liefdesbrieven? Kortom, deze kleine details zijn soms belangrijker dan je denkt om jouw tuin tot in de puntjes af te werken!

Meer weten?

Meer weten?

Hoe kleed je jouw tuin verder aan?

Elk huis heeft een brievenbus nodig. En om zeker te zijn dat niemand aan jouw post kan, raden we de stenen kolombrievenbussen aan. Deze zijn hard, duurzaam en passen goed bij zowat elke tuinstijl. Aan de achterkant heb je een stalen deurtje met een slot zodat je je post er toch uit kan halen.

Wil je tijdens die hete zomers toch een plekje met schaduw voorzien? Dan kan je ook een zonnezeil aanspannen tussen bomen of wat palen. Deze polyester zeilen zijn erg gemakkelijk te bevestigen, zijn geweldig licht en kan je opbergen in een meegeleverde zak.

Om toch nog je weg door de tuin te vinden als het donker is, heb je wel wat verlichting nodig. In deze categorie vindt je alles om jouw terras, tuin of balkon prachtig licht te geven. Waarom alleen overdag genieten van de tuin, als ook de nacht zo mooi kan zijn?

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze varia? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving