Azobe fijnbezaagde palen

Een stevige paal nodig om achter je tuinscherm te plaatsen? Daar zijn deze azobe fijnbezaagde palen ideaal voor! Dankzij de hoge duurzaamheid van het tropische hardhout, zullen deze palen jouw tuinafsluiting lang rechthouden. Ze zijn zelfs bestand tegen vochtige aarde of zelfs water! Hierdoor zijn ze niet alleen toepasselijk voor tuinschermen, maar ook voor verschillende andere toepassingen.

Meer weten?

Meer weten?

Hoe zijn deze azobe fijnbezaagde palen vormgegeven?

Deze azobe palen zijn in vorm gezaagd met een zaagblad met fijne tandjes. Dit zorgt voor een iets grover oppervlak, met kans op splinters. Aan de bovenkant zijn deze palen wel nog effen en vlak afgewerkt, waardoor die perfect past bij de strakheid van de rest van je tuinafsluiting.

Moet ik deze azobe vierkante palen verankeren?

Ja, wij raden zeker aan om deze palen extra te verankeren in de grond. Dit kan je doen met wat snelbeton in de put, samen met de paal. Jouw tuinafsluiting zal namelijk heel wat kracht moeten verdragen, vooral tijdens hevige stormen en windvlagen. Het is dankzij dit beton dat de palen stevig in de grond blijven zitten.

Azobe is wel een voldoende stabiele en sterke houtsoort, dat die niet in twee zal breken na een sterke windstoot.

Welke toepassingen kan ik met de azobe palen bereiken?

Deze palen zijn erg veelzijdig. In het geval van een tuinwand, kan je ze achter de schermen plaatsen. Door de schermen tegen de palen te bevestigen, krijg je een gestroomlijndere tuinafsluiting en wordt het patroon van jouw houten tuinwand niet onderbroken.

Naast tuinafsluitingen, kan je deze palen ook gebruiken voor oeververstevigingen bij grachten of aan waterkanten. Of gebruik je ze liever als piketpaal? Deze palen zijn iets minder mooi afgewerkt, waardoor ze ideaal zijn voor dit soort projecten.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze azobe fijnbezaagde palen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving