Thermowood grenen z-profiel

Wie wilt er nu geen ecologische gevelbekleding? Met deze thermowood grenen Z-profielen krijg je alle voordelen voor je project, maar ook voor je ecologische voetafdruk. De thermische behandeling vergt geen gevaarlijke, chemische stoffen en het grenenhout komt van Europese bodem. Bovendien zal je heel lang kunnen genieten van deze bijzondere planken aan je gevel. Zo zie je maar, een win-win-win!

Meer weten?

Meer weten?

Een gesloten gevelbekleding met voegen.

Dankzij de vorm van de planken, krijg je na de plaatsing toch nog de illusie van verschillende planken met open voegen tussen. Toch zijn deze voegen volledig gesloten, waardoor je de achterkant van de gevel niet kan zien en er geen vocht kan binnendringen. Dit verhoogt de duurzaamheid van jouw gevelbekleding enorm!

Hoe kies ik tussen de verschillende modellen thermowood grenen Z-profielen?

Deze thermowood grenen Z-profielen verschillen niet in de dikte, maar wel in de breedte. Met de brede planken geef je jouw gevel een ruimer gevoel. De smallere planken geven daarentegen een drukker gevoel, maar ogen heel modern.

Kan je niet kiezen tussen de verschillende breedtes? Dan bieden we ook pakketten aan waar de verschillende breedtes in zitten. Op die manier kan je een combinatie creëren van de verschillende breedtes en een speels effect bekomen. Laat dus je creativiteit de vrije loop!

Welke uitstraling krijg ik met thermowood grenen Z-profielen?

Met thermowood Z-profielen krijgt jouw gevel een rustieke en landelijke toets. Deze planken hebben namelijk een duidelijke houtnerfstructuur en grote knopen. Ze hebben een warme, aangename houtkleur dankzij de thermische behandeling. Deze kleur zal na verloop van tijd mooi vergrijzen naar een mooie zilveren kleur. De houttekening zal wel jouw project dimensie blijven geven.

De natuurlijke houtkleur kan je wel langer behouden door je planken periodiek te behandelen met een houtolie of beits. Zo kan je langer genieten van die mooie kleur.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermowood grenen z-profiel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving