Meer weten?

Welke voordelen heeft een tuindeur uit composiet voor je project?

Composiet heeft als materiaal vele voordelen voor jouw tuindeur. Dit recyclageproduct is een prachtig voorbeeld van hoe houtschilfers en kunststoffen een duurzaam nieuw materiaal vormen. Hierdoor zullen deze planken niet uitzetten of inkrimpen na verloop van tijd en blijven ze mooi op hun plaats. Daarnaast combineren we dit hout-kunststof mengsel ook met kleurstoffen, waardoor we de typische antraciet en grijze kleur krijgen.

Deze planken zijn de perfecte combinatie tussen een moderne look met een naturel gevoel. We zorgen namelijk voor een textuur dat ruw hout imiteert, waardoor je wel nog steeds een mooie diepgang krijgt in de planken. Toch is de textuur van composiet net dat tikkeltje egaler en luxueuzer dan een echte houten plank.

Zijn deze tuindeuren uit composiet sterk genoeg?

Ja hoor, deze composiet planken zijn zeker sterk genoeg als tuindeur. Ze zitten ook allemaal stevig vast in een kader uit aluminium. Sommige deuren hebben zelfs extra aluminium regels voor meer stevigheid en een leuk contrast tussen het metaal en de planken uit composiet.

Met composiet mag je ook rekenen op een stevige plank dat niet zal doorbuigen of zal barsten na verloop van tijd. En aangezien deze planken ook deels zijn gemaakt uit kunststof, vinden schimmels het ook minder interessant om van dit materiaal hun thuis te maken.

Moet je de tuindeuren behandelen?

Helemaal niet! Deze tuindeuren hebben als voordeel dat ze jaren in weer en wind kunnen blijven staan en niet zullen vergrijzen of veranderen van kleur. Je moet dus ook geen beits, lak of olie aanbrengen om langer te kunnen genieten van dit materiaal.

Zie je echter wat vuil op je tuindeur? Dan kan je dit gemakkelijk wegpoetsen met water en een sopje. Zo straalt de ingang van je tuin weer. Behalve het afkuisen van je deur, heb je echter helemaal geen onderhoud aan de composiet planken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuindeur composiet? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving