Thermowood enkel blokprofiel

Met twee is alles beter dan alleen. En dat bewijzen deze enkele blokprofielen in thermowood. Je krijgt namelijk een gevelbekleding met prachtige rechte lijnen, dankzij de schaduwvoegen tussen elk blokje. Daarnaast krijgt je een prachtige houttekening met golvende nerven en unieke knopen. Dat is een unieke combinatie die bijzonder goed werkt. En door met twee samen te werken, zal jouw gevelbekleding snel geplaatst zijn. Zo zie je maar, alles is echt beter met twee!

Meer weten?

Meer weten?

Welke thermowood enkele blokprofielen hebben wij in het assortiment?

We hebben twee soorten enkele blokprofielen in het assortiment: thermo essen en thermowood den. Beide houtsoorten zijn van Europese afkomst, waardoor jouw project een milieuvriendelijk kantje krijgt. Welke houtsoort je uiteindelijk kiest, is meer afhankelijk van jouw eigen smaak en je budget.

Moet ik thermowood enkele blokprofielen behandelen?

Dat kan je doen om de oorspronkelijke kleur van het thermowood langer te behouden. Dankzij de thermische behandeling heeft het hout namelijk een warme bruine kleur gekregen, wat een prachtig contrast geeft met de schaduwvoegen tussen alle blokjes. Behandel het hout periodiek met olie of beits om langer van die sfeervolle kleur te genieten.

Als je het hout niet behandelt, zal het na verloop van tijd zijn kleur verliezen en grijzer worden. Dit heeft geen invloed op de duurzaamheid of stevigheid van de planken. De houttekening en de speelsheid van de schaduwvoegen blijven wel een kenteken van jouw uniek project.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermowood enkel blokprofiel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving