Thermo eiken gevelbekleding

Thermo eikenhout is eikenhout dat behandeld is met een speciaal thermisch proces, waardoor het hout duurzamer, harder en beter bestand tegen vocht en schimmels wordt. Het resulteert in een diepere kleur en vermindert krimp en scheuren. Het hout krijgt een diepere kleur en een luxueuze uitstraling. Het wordt vaak gebruikt voor gevelbekleding vanwege de natuurlijke uitstraling en de lange levensduur. Thermo eikenhout is ook milieuvriendelijker dan chemisch behandeld hout, omdat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt tijdens het proces. Het heeft een minimale impact op het milieu en behoudt zijn kwaliteit en uitstraling door de jaren heen, waardoor het een populair en duurzaam materiaal is voor gevelbekleding.

Meer weten?

Meer weten?

Hoe kwaliteitsvol is gevelbekleding in thermo eiken?

De kwaliteit van gevelbekleding in thermo eiken is over het algemeen zeer hoog. Thermo eiken is een duurzaam en weerbestendig materiaal dat bestand is tegen diverse weersinvloeden, zoals regen, wind en zonlicht.

Welke uitstraling heeft Thermo eiken gevelbekleding?

Thermo eiken gevelbekleding heeft over het algemeen een warme en natuurlijke uitstraling. Door het thermisch modificatieproces heeft het hout een donkerdere kleur en een diepere textuur gekregen, waardoor het een luxe en tijdloze uitstraling heeft. Het hout heeft een rustieke uitstraling en geeft een warme en gezellige sfeer aan de gevel. Het kan zowel modern als traditioneel ogen.

Is Thermo eikenhout gevelbekleding duur?

De kosten van Thermo eikenhout gevelbekleding kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het hout, de afmetingen en de installatiekosten.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermo eiken gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving