Kiosk

Sta je graag op de markt met zelfgemaakte juweeltjes? Of eigen gekweekte groentjes? Dan kan je met een prachtige kiosk al jouw producten vlot verkopen. En met de handige klep voor de opening van de kiosk, kan je jouw winkeltje mooi afsluiten. Maar er zijn nog zo veel meer andere mogelijkheden voor deze kiosken, zelfs in je tuin!

Meer weten?

Meer weten?

Wat is een kiosk?

Een kiosk is een klein gebouwtje waar men verschillende zaken verkoopt. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan een krantenkiosk, of een aan de haven waar je lekkere vis kunt kopen. Je kunt ze echter voor zo veel meer doeleinden gebruiken. Zo kan je deze gebouwtjes plaatsen op een markt om groenten, fruit of eigen gemaakte juweeltjes te verkopen.

Of wat dacht je van een kiosk in de tuin als bar? Voeg een kleine frigo toe en serveer een Gin tonic aan je vrienden.

Uit welke houtsoorten kan je kiezen voor een kiosk?

Wij hebben kiosken in twee verschillende houtsoorten in ons assortiment. Zo hebben we enerzijds geïmpregneerd grenen, wat chemisch behandeld hout is. Hierdoor krijgen we nog duurzamer materiaal, met een levensduur van ongeveer vijftien jaar. Dit is een perfect, budgetvriendelijk alternatief, waarmee je toch een degelijk bijgebouw krijgt voor een lagere prijs.

Daarnaast hebben we de kiosken in onbehandeld vuren, wat ook een Europese houtsoort is. Dit hout heeft nog geen behandeling ondergaan waardoor je zelf nog de kleur van de beits kunt kiezen. Geef jouw kiosk de kleur en uitstraling die jij wilt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze kiosk? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving