Composiet plankenschermen

Wie wil er nu geen tuinafsluiting waar je weinig onderhoud aan hebt, die mooi past bij de rest van je tuin en die je kan vormgeven naar jouw eigen smaak? Dan is composiet het ideale materiaal voor jou! Dit ecologische, gerecycleerde materiaal oogt zeer modern in je tuin, maar kan dankzij de houtachtige afwerking toch passen binnen een natuurlijke tuinomgeving. Met composiet hoef je je zelfs geen zorgen te maken over vuil of vetplekken, want die poets je er heel gemakkelijk weer van!

Meer weten?

Meer weten?

Wat is composiet?

Composiet (ook wel bekend onder de naam Wood-Plastic Composite of WPC) bestaat uit kunststof en houtvezels, wat wel meer dan vijfentwintig jaar kan meegaan! Een composiet tuinafsluiting is uitermate milieuvriendelijk, aangezien het is samengesteld uit gerecycleerde grondstoffen. Bovendien is het nog eens onderhoudsvriendelijk: je hoeft geen lakken of beits aan te brengen om het hout optimaal te beschermen. Vlekken en spatten poets je zo weer weg met wat water en zeep.

Composiet is verkrijgbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van jouw wensen. Deze planken zijn erg kleurvast, vergrijzen niet en hebben geen schilderwerk nodig. Je hebt zelfs planken die op zo’n manier zijn afgewerkt dat je het verschil met echt hout niet merkt, met nerven en knopen in de textuur van het materiaal. Dankzij deze grotere keuze aan kleuren, kan je je tuinwand volledig afstemmen op de bestaande elementen van je tuin.

Op welke manieren kan je een composiet plankenscherm afwerken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw plankenscherm af te werken. Je kan jouw volledige tuinwand bekleden met deze planken, of je kan een combinatie maken van verschillende materialen en kleuren. Zo kan je een sierlijst of decorprofiel tussen twee planken bevestigen voor een kunstzinnig resultaat. Ook ledverlichting geeft jouw tuinwand een romantisch en opvallend effect, vooral ’s avonds en ’s nachts. Met een glazen tussenstuk kan je ook mooi spelen met de lichtinval. Zo veel opties voor zo veel verschillende uitstralingen!

Is composiet duur?

Composiet is bezig aan een opmars, aangezien de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. Het is duurzaam en stevig materiaal, dat gemakkelijk te plaatsen is voor een degelijke prijs. Zeker omdat we gebruik maken van gerecycleerde grondstoffen kunnen we de kosten drukken. En jij bespaart bovendien op beits of oliën.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze composiet plankenschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving