Meer weten?

Waarom worden tuinafsluitingen vaak met betonpalen geplaatst?

Betonnen palen bestaan al een eeuwigheid en hebben dan ook al decennialang hun meerwaarde bewezen. Het is gekend materiaal dat we veelvuldig in het straatbeeld zien terugkomen. Vroeger enkel in een betongrijze kleur, tegenwoordig ook in het antraciet. Op die manier kan je zorgen voor een geslaagd contrast tussen houten plank en sleufpaal.

 

Welke betonnen gleufpalen bestaan er?

Wij bieden betonpalen aan met en zonder sleuf. De gleufpalen hebben een sleuf van 30mm of 55mm en zij hierdoor bruikbaar voor zowel compatibele blokhutplanken, die afzonderlijk in de gleuf worden geschoven, of kant en klare tuinpanelen. De sleuf is ook voorzien van een uitsparing die combineerbaar is met betonplaten. Tot slot kan je kiezen tussen palen met een piramide- of ronde kop. Zo kan je met ons assortiment aan betonstijlen alle kanten uit.

Wil je ook dansen in de zon en baden in het licht? Omarm dan samen met ons de betonpalen met een lach op ons gezicht.

 

Waar kan je deze betonpalen met gleuf voor gebruiken?

Deze betonpalen worden vooral gebruikt voor het plaatsen van een tuinafsluiting, zoals een met planchetten of tuinschermen tussen. Toch kan je deze palen voor veel andere doeleinden gebruiken, zoals voor een weideafsluiting of als accent in je tuin. Er zijn zo veel manieren om deze palen te verwerken in je tuin, dus laat je creativiteit de vrije loop!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze betonnen gleufpalen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving