Boomschorsmat

Boomschors wordt door de meeste doe-het-zelvers gebruikt als bodembedekker. Het helpt dan ook heel goed tegen onkruid. Toch kan je er ook decoratief mee aan de slag om jouw tuinafsluiting te voorzien van een goede zichtdichtheid. Zelf ben ik een liefhebber van decoratiematten in boomschors. Zo heb ik ook mijn eigen draadafsluiting bekleed met boomschorsmatten. Ik heb er in mijn vriendenkring zelfs een nieuwe bijnaam aan over gehouden: Sjors Boomschors.

Meer weten?

Meer weten?

Welke decoratiematten zijn het populairst?

Boomschorsmatten zijn samen met bamboematten de nieuwste trend in het assortiment aan decoratieve matten. Deze decoratiematten worden gemaakt met exclusief geselecteerde repen Europese boomschors. Deze hebben een uitstekende elasticiteit en langdurige duurzaamheid. Door de bijzonder goede soepelheid zijn de matten heel eenvoudig uit te rollen en snel te plaatsen tegen een bestaande structuur, meestal een draadafsluiting.

Hoe herken je een kwalitatieve boomschorsmat?

Onze boomschorsmatten onderscheiden zich van minder kwalitatieve oosterse producties door de vervaardiging met twee repen boomschors die rug aan rug zijn vastgebonden. Zo is deze decoratiemat dubbel zo dik en heel sterk. Een ander voordeel van deze dubbelzijdige vervaardiging is een exact gelijke uitstraling langs beide zijden van de mat.

Hoe creëer je een natuurlijke afsluiting met boomschors?

Bij mij thuis heb ik ervoor gekozen om voor de boomschorsmatten een aantal lage struiken te laten groeien. Ik vind dat het bruine van de boomschors heel mooi contrasteert met de groene en gele tinten van mijn beplanting. Je creëert hoe dan ook een heel natuurlijke, bosachtige afsluiting en dat in een mum van tijd.

Tips voor wie zelf met boomschorsmatten aan de slag wil

De montage van de matten kan namelijk snel en gemakkelijk aan de hand van een bindapparaat en binddraadjes. Wil je liever geen struikgewassen planten? Dan kan je er ook voor kiezen om de matten te laten begroeien met klimop of een andere klimplant. Wie weet, word jij dan ook de nieuwe Sjors Boomschors in jouw vriendengroep.

 

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze boomschorsmat? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving