Speeltoren aanbouwmodules

Zijn jullie klaar voor wat extra uitdaging? Wil je ook jouw avontuur uitbreiden met een loopbrug? Wat dacht je van een glijbaan? Zoef! Of een klimrek waar je naar hartenlust op kan klauteren? Elk van deze uitbreidingen maken jouw speelkwartiertje net ietsje spannender, zonder de veiligheid van het kind in gevaar te brengen.

Meer weten?

Meer weten?

Hoe zal jij je toren uitbreiden?

Met deze extra onderdelen verhoog je het speelplezier van jouw kinderen. Er zijn zoveel mogelijkheden om jouw speelkasteel uit te breiden en een unieke constructie te bekomen. Wat dacht je van een extra schommel aan de speeltoren? Laat de kinderen in de speeltoren klimmen in een net of een klimmuur. Het lijkt wel of ze op echte rotsen aan het klimmen zijn. Laat de vriendjes en vriendinnetjes maar komen! Ze kunnen zich wel uren amuseren in de frisse buitenlucht!

Zo veel mogelijkheden, maar gelukkig is een kinderhand wel snel gevuld.

Dit zijn extra’s die je kan gebruiken om aan te bouwen tegen bestaande speeltorens. Deze producten bevatten dus geen volledig speeltuig, maar enkel de accessoire die passen op elke constructie.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze speeltoren aanbouwmodules? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving