Robinia parallellogram

Toen ik eerst hoorde over parallellogramvormige latten, dacht ik “Wat is daar nu zo speciaal aan dan?”. Maar het was toen ik dit profiel in het echt zag, dat ik er echt op slag verliefd op werd. Van ver lijkt het op smalle latjes, maar als je goed krijgt zie je meer diepgang in je gevel. Zo krijg je een modern geheel voor jouw gevel.

Meer weten?

Meer weten?

Welke afmeting van robinia parallellogrammen kies ik het best?

Of je kiest voor een blokprofiel van vijf of acht millimeter hangt af van jouw gewenste uitstraling. Smallere planken geven een moderne en sierlijke uitstraling, terwijl brede parallellogrammen een meer rustgevende look geven.

Het is ook best dat je rekening houdt met de open voeg tussen elke lat. Hoe groot moeten jouw parallellogrammen zijn, ten opzichte van de open voeg? Daar denk je best ook even over na, voor je een breedte kiest.

Zijn robinia parallellogrammen duurzaam?

Ja zeker! Robinia staat bekend als de meest duurzame en stevige hardhoutsoort van Europa. Met een duurzaamheidsklasse 1 kan je wel vijfentwintig jaar genieten van jouw prachtige gevelbekleding.

Dankzij de unieke vorm van het parallellogram krijg je ook een afgeschuinde bovenkant bij elke lat. Dit zorgt voor de perfecte afwatering bij een hevige regenbui, waardoor geen water blijft staan op jouw houten bekleding. Dit verlaagt de kans op schimmelvorming enorm en zorgt voor een langere levensduur.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze robinia parallellogram? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving