Tuinkast

Tuinieren: daar heb je soms veel gereedschap en spullen voor nodig. En je wilt natuurlijk alles gemakkelijk opbergen achter slot en grendel, of onder een afdakje als het regent. Maar heb je geen plaats voor een heus tuinhuis? Dan kan een tuinkast de oplossing bieden! Dit soort projecten zijn gemakkelijk te bouwen en kunnen de thuis zijn voor verschillende spullen. Wat zal jij allemaal verstoppen in jouw tuinkast?

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke materialen kan je kiezen voor jouw tuinkast?

Er zijn verschillende houtsoorten en materialen waar je uit kan kiezen, afhankelijk van jouw smaak, budget en eigen wensen.

 

Allereerst zijn een aantal tuinkasten gemaakt uit geïmpregneerd grenen. Dit is een meer budgetvriendelijke houtsoort, waardoor ook klussers met een lager budget een opbergplaats voor hun spullen kunnen aanschaffen. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, in allerlei uitstralingen en afmetingen.

 

Daarnaast kan je kiezen voor hardhout, wat perfect past bij een tuin met meer hardhouten elementen. Zoals de naam zelf ook al doet vermoeden, zijn deze kasten echt HARD-hout. Dit betekent dat ze extra bestand zijn tegen zware objecten en dus veel langer zullen meegaan. Deze modellen passen ook goed binnen een moderne tuinomgeving, aangezien ze strakker zijn vormgegeven. En toch krijg je die natuurlijke toets van hout in jouw tuin.

 

Ten slotte hebben we nog de tuinkasten uit metaal, wat ook een sterker alternatief is en goed past binnen een moderne tuinstijl. Dit model heeft ook geen spleten of voegen, waardoor regenwater zeker niet kan binnendruppelen. Echt een stevige kast met allerlei mogelijkheden!

 

Wat kan je bewaren in een tuinkast?

Je kan verschillende toebehoren en spullen opbergen in deze tuinkasten, afhankelijk van de grootte ervan. De tuinkist is enkel geschikt voor materiaal of kussens, met andere woorden: kleine of opvouwbare spullen. Daarnaast hebben we ook kleine kastjes met horizontale legplanken, waar je tuindecoratie tentoon kan stellen. Maar de grotere tuinkasten kunnen ook worden gebruikt voor fietsen, steps, speelgoed, bloempotten of groter tuingereedschap (zoals grasmachines).

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuinkast? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving