Toebehoren Beton Schutting

Een betonschutting is dan wel een robuuste en stevige manier om jouw tuin af te sluiten, maar je hoeft je zeker niet geïntimideerd te voelen door de betonplaten en de plaatsing. Dat gebeurt allemaal zo veel vlotter dankzij de juiste toebehoren! Binnen deze categorie vind je alles om jouw betonscherm mooi af te werken en om bepaalde producten gemakkelijker aan te brengen. En daarnaast vind je hier nog de juiste gleufpalen. Ze lijken misschien wel overbodige luxeproducten, maar ze kunnen wel degelijk een groot verschil maken voor jouw project!

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je een afdeklat gebruiken voor een betonnen tuinscherm?

Zoals je kan zien hebben we afdeklatten in het assortiment. Je bevestigt ze dus aan de bovenkant van je betonplaten. Dit heeft eerst en vooral een esthetisch voordeel, want ze werken de bovenkant mooi af, voor een professioneler resultaat. Als je vanuit je raam op de eerste verdieping kijkt, zie je ook van bovenaan een mooie afwerking.

 

Bovendien kan ook de bovenste afwerking de duurzaamheid van jouw afsluiting verhogen. Zo wordt de bovenste onafgewerkte rand beschermd tegen stilstaand vocht.

 

Wat heb je nog nodig om een betonnen tuinafsluiting te plaatsen?

Naast de juiste palen en betonpanelen, heb je nog andere materialen nodig om jouw project te plaatsen. Zo moeten naden tussen verschillende panelen worden opgevoegd met een kit, wat meteen ook fungeert als een oersterke lijm tussen twee panelen. Daarnaast moet jouw project nog overschilderd worden met een betonhars in jouw gewenste kleur, waarvoor je ook bepaalde kwasten en sproeiers kan gebruiken. Dit handig gereedschap vind je ook binnen deze categorie.

 

Om de palen extra goed te bevestigen, kan je snelbeton toevoegen. We raden zeker aan om de begin- en eindpalen van jouw afsluiting goed vast te zetten met beton.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze toebehoren Beton Schutting? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving