Bevestigingsmateriaal Tuinafsluiting

In deze categorie vind je verschillende materialen om jouw tuinscherm professioneel te plaatsen. We hebben niet alleen verschillende bevestigingsmaterialen voor jouw tuinschutting in ons assortiment, maar ook materiaal om de bovenkant van je project mooi af te werken. Je zet de tuinafsluiting dus extra stevig vast en geeft jouw project een stijlvolle toets.

Meer weten?

Meer weten?

Welke materialen heb je nodig om je tuinafsluiting te plaatsen?

Voor het plaatsen van de palen voor jouw tuinafsluiting kan je verschillende materialen gebruiken. Je kan een grondboor gebruiken om een diep gat te maken in de grond. Vervolgens kan je de palen extra stevig verankeren door snelbeton in de put. Plaats je een tuinafsluiting met betonplaten onderaan? Dan maak je best gebruik van een betonplaathouder om ze mooi op hun plek te houden. Of je deze materialen echt nodig hebt, hangt af van project tot project en wat je persoonlijke wensen zijn. Toch raden we aan om even te overwegen om deze kleine accessoires toe te voegen aan jouw project. Better safe than sorry!

Hoe werk je de bovenkant van jouw tuinafsluiting mooi af?

De bovenkant van je tuinafsluiting kan je op verschillende manieren professioneel afwerken. Zo zijn er metalen paalornamenten die de palen bovenaan extra beschermen wanneer het regent. Dankzij het schuine dakje glijdt regenwater van de paal, waardoor je minder kans hebt op schimmelvorming aan de binnenkant.

Daarnaast kan je ook gebruik maken van metalen U-profielen die je onder- of bovenaan het plankenscherm plaatst. Dit geeft extra bescherming aan je houten afsluiting. Het contrast tussen de zwarte aluminium profielen en het hout geeft een prachtige toets aan jouw project. Ze hebben dus zowel een praktisch als een esthetisch voordeel voor jouw tuinafsluiting!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze bevestigingsmateriaal Tuinafsluiting? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving