Eiken gevelbekleding

Voor onze gevelbekleding in eik selecteren wij prachtig eikenhout, vers gezaagd in een ambachtelijke, landelijke omgeving. Ervaren vakmannen gaan voor jou aan de slag in onze Franse loonzagerij om volgroeide eikenbomen te verwerken tot pure en afgewerkte producten. Dankzij het werk van onze flamboyante routiniers kunnen wij onze consument verzekeren van de origine en de kwaliteit van onze eiken gevelbekleding. Geen Slavonische of Amerikaanse eik, bij EXZO vind je enkel Franse eik.

Meer weten?

Meer weten?

Le chène, de charmantste houtsoort van West-Europa

Franse houtmarchands vergelijken inlandse eik met een coquette Parisienne. Fluweel, luxueus en stijlvol. Een houtsoort met een unieke uitstraling en terechte naam en faam. Vergis je echter niet, naast het Parisiennegehalte heeft eiken gevelbekleding zeker ook een robuuste en rurale look-and-feel. Enerzijds leent eikenhouten gevelbekleding er zich perfect toe om te verwerken in een gebinte of constructie. Anderzijds bevat het knopen en hou je het best rekening met de zwel- en krimpmarge. Daarom wordt eik vooral gekozen omwille van zijn authentiek karakter.

Wat kost eiken gevelbekleding?

De prijs van eiken gevelbekleding varieert volgens dikte en profiel. Eenvoudig rechtgezaagde planken vind je reeds aan om en bij de €50/m². Andere afwerkingen kunnen oplopen tot €90/m². De kwaliteit en arbeidsintensiviteit in de zagerij vormen de basis van de prijs. Frans eiken gevelbekleding is een stuk kwalitatiever dan minderwaardige alternatieven.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze eiken gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving